Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen stílusú ez a lány?...

Milyen stílusú ez a lány? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés
Többnyire csak feketét hord és pirosat,agresszív és lobbanékony,imádja a horrort,szerintem nagyon fura..a legtöbb ember szerint gonosz,de a barátai szerint viszont kedves,megértő és aranyos.Marilyn Mansont,Evanescene-t,the GazettE-t,BrokeNCYDE-ot,Tokio Hotelt és Kornt hallgat.Valyon milyen stílushoz tartozik?
2009. okt. 18. 14:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
sztem a toki hotellel mindent elrontott, és beszennyezi a Kornt valamint az Evanescencet...
2010. jún. 5. 23:30
 12/15 anonim válasza:
De emberek, mi a f asz az, hogy beszennyezi? Idióták vagytok, vagy mi az isten? Azért szennyez be egy bandát, mert hallgat egy másikat is? Hogy lehettek ennyire szűk látókörűek? Muszáj egy stílushoz tartozni, nem lehet mást is hallgatni, csak azért, mert ti azt mondjátok? Nem magatokból kell kiindulni mindig. -.-' Komolyan, el se hiszem, mekkora barmok néha az emberek. Szegény csaj meg hadd hallgassa, ami tetszik neki! Undorítóak vagytok.
2010. jún. 6. 17:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Esetleg visual keier?
2010. júl. 30. 12:46
 14/15 anonim ***** válasza:

- Marilyn Manson(industrial, dark féle)

- Evanscene(nem tudom milyen, de nekem tetszik)

- The Gazette(J-rock, azon belül Visual Kei, kedvenc bandám)

- Brokencyde(screamo, vagyis az emo zene durvább változata, csak van benne techno elem is)

- Tokio Hotel(gyenge emo utánzat, az emo zenéhez semmi köze, igénytelen fos, kétakkordos gitározással, szar hanggal, egy szóval divatzene)

- korn(metál féle)

A tokio hotelen kívül én mindet hallgatom, én is szeretek sokszor feketébe öltözni(piros helyett pedog lila a kiegészítő szín), de én inkább vidám vagyok, mint agresszív. Engem be lehetne sorolni visual kei-ernek, de ha csak a zenét nézzük, akár emo is lehetnék, mert az igényes emo zenét is szeretem. Nem a tokio hotelt hanem pl ezt: http://www.youtube.com/watch?v=BB-r8Tb_9S8

Én viszont nem sorolom be agam semminek, szerintem ez a csak is így van vele...

2010. aug. 24. 10:46
 15/15 anonim ***** válasza:
gazette az jrock..
2011. júl. 27. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!