Többnyire csak feketét hord és pirosat,agresszív és lobbanékony,imádja a horrort,szerintem nagyon fura..a legtöbb ember szerint gonosz,de a barátai szerint viszont kedves,megértő és aranyos.Marilyn Mansont,Evanescene-t,the GazettE-t,BrokeNCYDE-ot,Tokio Hotelt és Kornt hallgat.Valyon milyen stílushoz tartozik?
őőő most van abban a korszakban amikor az emo átmegy rockerba..nemtudja hova tartozik(lázadó tini, ahogy az előttem szólók említették) Ezt abból tudom, h énis átmentem rajta régen :D..és hogy aki Kornt hallgat az magasról tesz a Tokio Hotelre!!:)
2009. okt. 18. 18:10
4/15 anonim válasza:
Korn és anemakaromleírniseTokioHotelt???? Jesszus, ez a csaj nem lehet több 14nél aki a sajár útját keresi, és mivel hallgat ezt azt még nem alakult ki az ízlése... Nem ítélem el, de tudhatná a különbséget a zene és a tokio hotel között. Én mondjuk Pokolgéppel, Nevergreennel kezdtem.
2009. okt. 19. 11:49
5/15 anonim válasza:
Fiatal lány, aki még nincs teljesen tisztában a dolgokkal és önmagával. Ki szeretne tűnni, és valamilyen szubkultúrához tartozni. Ezen a legtöbb fiatal átesik. Ki is növik általában.
2009. okt. 19. 14:54
6/15 anonim válasza:
sztem egy saját egyéniségé.
pl.már nem azéert,nem vagyok egóista(de tényleg) de ha bárki rám néz,mindig egy aranyos,tündéri lánynak lát.(kissé már unom is)Pedig ezzel ellenben én is imádom a horrort meg a fekete cuccokat..sőt mér sorolhatnám a furábbnál furább tényezőket..nem baj az ha vki egy kicsit más külsőre a személyiségéhez képest!mert ez az ember nem a "többiek" után megy stílusilag,hanem saját egyéniséget kreál magának.
:)
2009. okt. 20. 18:07
7/15 anonim válasza:
a TH nem emo banda!!ezt felkéne fogni!és sztem is saját egyénisége van úgymond ilyen dark...
2009. nov. 2. 15:04
8/15 anonim válasza:
Másodiknak: szerinted ezek közül melyik banda goth? -.-
¤ Marilyn Mansont (industrial/metal féle)
¤ Evanescene (goth-inspired)
¤ GazettE (valami japán bizbaz)
¤ BrokeNCYDE (ezt nem tudom, sosem hallottam róla :DD)
¤ Tokio Hotel (emo)
¤ Korn (pózermetál)
Na? Csak egy szimpla magamutogató műmájer, aki félelmetesnek és keménynek akar látszani.
L,19
2009. dec. 28. 02:17
9/15 anonim válasza:
Ez a csaj szerintem nem kifejezetten tartozik egy stílushoz. Mert pl. a Tokio Hotel (amit én sem szeretek, de ettől függetlenül kihangsúlyoznám, hogy NEM emo banda) aligha fér egy kalap alá Marilyn Mansonnal, aki ink. metálban nyomul, sem a GazettE-el, mert az meg jrock... szerintem csak tetszenek neki a darkosabb hangzású dolgok, de nincs egy meghatározott stílusa.
2010. jan. 27. 12:25
10/15 anonim válasza:
Tokio hotelben hol van darkos hangzás? és mióta nem emo banda? Nincs is beazonosítható stílus annak a bandának..egyszerűen fel lettek kapva a kis tini lányok meg emo cicafiúk miatt...m1...saját vélemány...L/19
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!