Hogy csináljak ilyen közeli képet? Sose úgy nézek ki a képen, mint ahogy elképzelem.
2013. júl. 7. 15:41
11/19 pinkpancser válasza:
Közeli képeknél nekem jobban bejön, ha messzebbről fotózok zoommal. Sokkal kevesebbet torzít. De ha magadat akarod akkor nem egyszerű...
12/19 anonim válasza:
Én mindig a tabletem előlapi kamerájával szoktam, mert úgy látom magam és be tudok állni, stb. :) Ajánlom neked is, hogy vegyél olyan telót vagy tabletet, amin van előlapi kam.:) Bár nem olyan jó minőségűek, a legtöbb 0.3 vagy 1.3 megapixeles. :/
13/19 A kérdező kommentje:
Köszi, de azért nem fogok telót veni, hogy azzal ffotózzam magam:D Majd a zoomolósat megpróbálom :)
2013. júl. 8. 22:58
14/19 anonim válasza:
Szerinted profiuk miért nem fotózzák magukat?
Mert dudják, hogy mit lehet.
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi, de miért? : )
2013. júl. 19. 22:03
19/19 A kérdező kommentje:
Amúgy már sikerült köszönöm:)
2014. márc. 15. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!