Létezik olyan program amivel tudnék úgy útvonalat tervezni h csak megrajzolom ahogy én elképzelem és nem ő köti össze a 2 végpontot?
Figyelt kérdés
Legalább 1000 köztespontot kellene így felvennem, de elég időhúzós lenne úgy. Viszont ha megrajzolhatnám és úgy rátenné az útra és végigvinne az lenne az igazi.2012. szept. 7. 18:46
1/2 Golan Trevize válasza:
GPS-es "rajzot" akarsz csinálni?
mert egyébként egy egész Európán átívelő utat is meg lehet csinálni max. 20-25 köztes pontból.
próbáld meg google earth-szel, onnan tudod exportálni, normális navi programok meg be tudják importálni.
2/2 anonim válasza:
azért ekkora útra nem indulnék, bár voltam már, ott meg is oldottam kb 10 pontból, de ilyen "rajzolós" lenne most a legjobb. Egy-egy város, érdekesebb utcáit rajzolnám be és itt fontos h mindig arra menjen amerre én akarom és ne a ilyen automatikusan kötögesse össze a pontokat. szóval ilyen pókháló szerűen tervezném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!