Hónalj borotválás: mennyi idő alatt nő vissza?! 1 hétig nem tart ki? (vagyis 5 nap)
nekem már másnap látszik én minden este szoktam lábam meg 2naponta
20L
Hát 5 nap után már eléggé látható.
De akárhol is vagy, gondolom napi mosdás/zuhany megoldható...? Ott meg két pillanat megcsinálni. :)
hát..... igazából 14 éves vagyok de tavaly még nem zavart nyáron meg anyu sem engedte volna, most viszont már muszály..
de aaaaaj még anyuval is beszélnem kell meg hogy gondolom van neki borotvája, akkor hogy azt is elvihessem és hétfő reggel indulok, ... ááááá miért ekkora nyűg ez??!!:(:(
Jajj, mekkora nyűg... 2 hónalj, kb. 4 húzás/hónalj - 1 húzás és mosás 10 mp-t vesz igénybe, ergo elvesztesz az életedből 2 percet maximum. A borotvát meg ne anyukádtól kérd, hiába tudod, hogy tisztán tartja, bármilyen betegséget elkaphatsz... Vegyeskerbe kapsz 150-200 ft-ért eldobható borotvát, ami neked, ha először borotválsz, 4-5 alkalomra elég.
Puszcsi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!