Szerintetek ha a feketét részesíti előnyben egy lány, az gáz?
Szörnyen sok fekete ruhám van és imádom is őket aztán egy szép napon azt mondtál rám, hogy emós. Sértésnek könyveltem el ezért is kérdezgetek.
Értelmes válaszokat köszönöm.
Rockerek is járnak feketében.. nagy barom aki emosnak hív emiatt..
A fekete az megy mindenhez, és mindig divat, én is imádom, rengeteg fekete cuccom van..
Szerintem egyik füleden be a másikon ki az ilyen sértésnek szánt dolgok..
Nekem is sok fekete ruhám van, és én is kaptam már az emós jelzőt.
Szerintem egyáltalán nem gáz, nyárra pólóban igyekszem hanyagolni, nagyon melegem van benne. Viszont akkor se veszek fel színest, általában fehér felsők mellett döntök.
Ne engedd, hogy valaki megítéljen az alapján, milyen színű ruhát veszel fel. Nem ismer, nem lát minden nap, nem ismeri a stílusod. Egyébként sincs semmi köze hozzá.
15/L
Ízlésesen én is imádok feketét hordani! :)
Pedig nekem a hajam is sötét, olyan, mint az utolsó képeken. Bár nekem vagy csak a felsőm, vagy csak az alsóm fekete egy szerelésben (kivéve egyberuhát). Nem zavar, ha másnak meg van róla a véleménye...
És téged se érdekeljen! :D Ha akarsz, akkor tetőtől talpig feketében mész az utcára, ha akarsz szivárványszínben. Te döntésed. :) 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!