Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kövér vagyok? (képekkel)

Kövér vagyok? (képekkel)

Figyelt kérdés

Nem tudom :D én már nem tudom mit higgyek,mindenki mást mond..

Kérlek ne írj mindenféle trágár kifejezéseket.köszi

[link]

[link]

2009. okt. 16. 19:03
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
39%
Akkor miért nem arról raksz képet????ez loller
2009. okt. 18. 19:32
 22/34 anonim ***** válasza:
84%

teljesen CSINOS vagy, aki mást mond, hazudik vagy irigy!!! aki azt írta, hogy duci vagy, az sem komplett... sokan szeretnének ilyen barátnőt:)

31/L

2009. okt. 18. 19:48
 23/34 anonim ***** válasza:
50%

az vagyok , aki azt mondta hogy duci , igen , magambol indultam ki . Nekem szuleim is megmodntak kicsit kellene fogyozni 4cm magasabb vagzok nala es 1 kg szoval nem sok azert ra is rafer a fogyozas.

Es a szuleim normalisak , legalabb megmondjak hogy milyen vagyok valojaban , nem azt mondjak hogy igy vagy jo ahogy vagy !

2009. okt. 18. 19:54
 24/34 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm :)

Uccsó válaszolónak:Az én szüleim szerint nem vagyok duci,és voltam nagyon dagadt,akkor bizony mindennap megszóltak.Tehát biztos vagyok benne,hogy most is megszólnának ha olyan nagyon túlsúlyos lennék.Ez persze még nem azt jelenti,hogy a saját szememben vagy más szemében nem lehetek dagi,hiszen mindenkinek máshonnan kezdődik a kövérség.

2009. okt. 18. 20:02
 25/34 anonim ***** válasza:
Szerintem se vagy kövér.Szép csinos, és átlagos alkatod van, ami jó.
2009. okt. 18. 20:36
 26/34 anonim ***** válasza:
*16/F
2009. okt. 18. 20:36
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

nem vagy kövér se duci! pont jó az alakod, csini vagy. de aki az anorexiás, félhulla ruhaakasztókat szereti, annak lehet, hogy nem jössz be.

sztem sportolj és NE akarj fogyni, a gebeség egészségtelen és ronda! én 164 cm vagyok és 52 kg és mindenki azt mondja, hízzak még, és azon is vagyok:)

2009. okt. 19. 08:52
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám, hogy kövér vagy, sőt még azt se, hogy van némi felesleg. Inkább kicsit feszesíteni kéne a tested, heti 1-2 óra torna csodákat művelne veled! :) De fogynod nem kell.
2009. okt. 19. 10:16
 29/34 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.hát így ahogy mondjátok,szerintem is kéne kicsit feszesíteni a testemet,és már neki is állok :D Csak legyen elég akaraterőm :D
2009. okt. 19. 14:48
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Én 166 cm és 52 kg vagyok és te vékonyabbnak tűnsz mint én:D Én teljesen megvagyok elégedve az alakommal és vékonynak tartom magam, te is az vagy:) Az hülyeség hogy kövér lenni ez köszönőviszonyban sincs a kövérrel.
2009. okt. 19. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!