Kövér vagyok? (képekkel)
Nem tudom :D én már nem tudom mit higgyek,mindenki mást mond..
Kérlek ne írj mindenféle trágár kifejezéseket.köszi
teljesen CSINOS vagy, aki mást mond, hazudik vagy irigy!!! aki azt írta, hogy duci vagy, az sem komplett... sokan szeretnének ilyen barátnőt:)
31/L
az vagyok , aki azt mondta hogy duci , igen , magambol indultam ki . Nekem szuleim is megmodntak kicsit kellene fogyozni 4cm magasabb vagzok nala es 1 kg szoval nem sok azert ra is rafer a fogyozas.
Es a szuleim normalisak , legalabb megmondjak hogy milyen vagyok valojaban , nem azt mondjak hogy igy vagy jo ahogy vagy !
Nagyon köszönöm :)
Uccsó válaszolónak:Az én szüleim szerint nem vagyok duci,és voltam nagyon dagadt,akkor bizony mindennap megszóltak.Tehát biztos vagyok benne,hogy most is megszólnának ha olyan nagyon túlsúlyos lennék.Ez persze még nem azt jelenti,hogy a saját szememben vagy más szemében nem lehetek dagi,hiszen mindenkinek máshonnan kezdődik a kövérség.
nem vagy kövér se duci! pont jó az alakod, csini vagy. de aki az anorexiás, félhulla ruhaakasztókat szereti, annak lehet, hogy nem jössz be.
sztem sportolj és NE akarj fogyni, a gebeség egészségtelen és ronda! én 164 cm vagyok és 52 kg és mindenki azt mondja, hízzak még, és azon is vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!