Kövér? Képekkel? Melyik tetszik? Melyiket nem vállalnád be?
Szia!
A harmadiknak aránytalanul szélesnek tartom a csípőjét, ez van, körte alkatú.
A negyediknek olyasmi alkata van mint nekem. Épp fogyókúrázom (egészséges étkezés plusz torna).
24/L
Nekem a negyedik kép nagyon tetszik, bár lány vagyok. Ha pasi lennék, akkor maximum őt vállalnám be. A többiek nekem nem igazán jönnek be, viszont a harmadiknak szép az arca (már amennyit látok belőle).
20L
Hát szerencse, hogy már ettem... Ezek nem molettek, hanem elhízottak, hájasak, és egy kis feszesség rájuk férne. Ha azért kérdezed, mert ilyen az alkatod... kezdj vele valamit, ebbe ne törödj bele, mert elég rusnya. :(
Nem vagyok az anorexiások híve, de ha valaki molett, még nem kell, hogy gyűrődjön, mint egy shar pei...
a van mit fogni, nálam picit mást jelent. kb annyit, hogy jó formás feneke van (nem fokhagyma gerezd) és egy kis poci is belefér, tehát nem tök lapos. meg legyen melle is. nekem idáig tart a van mit fogni, a hurkás derék már sok, de van aki meg kifejezetten arra bukik.
de nagyon szépek ezek a nők: és azért mert gyönyörű az arcuk. szerintem az összbenyomásba sokkal többet számít a szép arc, mint a jó alak. ha pl választani kell, hogy duci nő gyönyörű arccal, vagy csúnyácska bomba jó alakkal, én az előbbit választanám.
Igen, ezek a nők kövérek.
Nem szeretem, amikor kövér emberekre nem merik tapintatból/együttérzésből/hasonló testalkat miatt rámondani, hogy kövérek.
Viszont nekem mindegyik tetszik, szeretem az ilyen divatfotókat, mert mást nyújtanak a megszokottnál.
De az is hozzátartozik, hogy abból is elegem van, hogy a csontsovány modellekkel szemben az egészséges testképet mindig kövér nőkkel hirdetik - pedig az ilyen mértékű elhízás egyáltalán nem egészséges.
22/L
a "van mit fogni"-ra visszatérve:
nekem ezt takarja: első kép. ilyeneknek kellene lenniük a modelleknek és akkor nem lenne annyi anorexiás tini (meg felnőtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!