Kövér vagyok? (képekkel)
Figyelt kérdés
Nem tudom :D én már nem tudom mit higgyek,mindenki mást mond..
Kérlek ne írj mindenféle trágár kifejezéseket.köszi
2009. okt. 16. 19:03
1/34 anonim válasza:
Szia! :) Nem vagy kövér egyáltalán, nagyon csinos vagy. Sem fogynod, sem híznod nem kell. Ne hallgass azokra, akik az ellenkezőjét mondják!!! :)) Hány cm vagy amúgy és hány kg?
2/34 anonim válasza:
Jó alakod van. Sztem max. poénból vagy szivatásból mondják.
3/34 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) 167 cm vagyok és 56 kg :)
ja és kérlek titeket,hogy kort és nemet is írjatok :D köszi
2009. okt. 16. 19:08
4/34 anonim válasza:
13/L vagyok
nekem ugyanilyen az alakom, és nekem mindíg dicsérik most ego-n kívül mondom.
nagyon jó az alakod
5/34 anonim válasza:
tök jól nézel ki
ha ilyen csajom lenne..
16F
7/34 anonim válasza:
nekem nem jelenik meg a kép,miből tudtok véleményt mondaniű???
8/34 anonim válasza:
nekem az egyik kép megjelent kb 4 cm-ben de azt sem tudtam megállípítani hogy fiú vagy lány.
9/34 A kérdező kommentje:
nem tudom mi van az összes képfeltöltővel..mivel a kepfeltoltes.hu nagyon lassú,gondoltam feltöltöm Myimg-re,de ha így sem megy :( amúgy elsőre nekem sem adja ki,de ha 2-3szor próbálkozol, elő kéne jönnie.
Amúgy köszi a válaszokat (:
2009. okt. 16. 19:33
10/34 anonim válasza:
Nekem túl vékony vagy. Bár, ha megnézem a mai átlag fiatalokat, pont tökéletes, ne aggódj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!