Szerintem még smink nélkül is gyönöyrű P. Barbi! Fiúk, szerintetek?
Ha neked nem tetszik/szerinted nem szép/nem jön be, linkelnél olyan lányról képet aki szerinted fölülmúlja őt? És indokold is meg légyszi, mi nem tetszik benne! Bár, mondom, szerintem smink nélkül is nagyon széép: [link]
Hát még sminkkel...! [link]
21., ez megint csak az, hogy "kössünk bele valamiba-akármibe"
meg az irigység:)
nem értem, akármikor felbukkan egy magyar, ez lesz belőle. ömlik a szar a nép szájából. nem arról van szó, hogy zombiként kell skandálni, hogy palvin barbi a legszebb nő a világon, vagy byealex tolja a legjobb zenét az univerzumban, mert persze, nem kell, hogy mindenkinek tetsszen...de attól még a sikereiket el lehet ismerni, és lehet őket támogatni, vagy legalább nem szidni úton útfélen, csak azért mert nem tetszik-ergo én sehol sem vagyok hozzá képest...
Szerintem is gyönyörű.. Valami annyira megofogott az arcában!
És ha már itt tartunk, szerintem is nagyon ellenszenves. Valahogy sugározza a butaságot, minnél több interjút látok róla, annál jobban ezt gondolom. Plusz úgy beszél mint egy paraszt. De ezek belső tulajdonságok..
# 21
Azért te sem lehetsz teljesen épelméjű... Ez egy teljesen normális, arányos, egészséges női test. Nem husis semmilyen szinten sem, és nem is túl vékony.
21-es!
Nem úgy írtam, hogy túl vékony hanem, hogy NEKEM túl vékony az ÉN ÍZLÉSEMNEK.
Szép, de sokkal szebb lányokat látni.
De mit jöttök az irigykedő dumával? Vki tényleg nem tartja szépnek, ízlések és pofonok.
Kár, hogy azokon a képeken amiket linkeltél, mindegyiken van rajta smink :D Az elsőn is (szempillaspirál, alapozó, púder, pirosító :D) De amúgy tény, hogy az átlagos lányoknál sokkal szebb arca van. Néhány válaszból annyira süt az irigység :)) Persze nem mondom, hogy nincsen nála szebb, vagy ugyanolyan szép, de hát a legtöbb "sztárnál" ez a helyzet :) Nekik akkor is bejött az élet. Nem kicsit. Ez van.
Egyébként Barbi teste nem jó, a lábai kifejezetten csúnyák. Persze az enyémnél jobbak :D Ja és láttam vele pár interjút, hát maradjunk annyiban, hogy ha nem lenne ilyen szép, nem hiszem, hogy az eszéből meg tudna élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!