Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintem még smink nélkül is...

Szerintem még smink nélkül is gyönöyrű P. Barbi! Fiúk, szerintetek?

Figyelt kérdés

Ha neked nem tetszik/szerinted nem szép/nem jön be, linkelnél olyan lányról képet aki szerinted fölülmúlja őt? És indokold is meg légyszi, mi nem tetszik benne! Bár, mondom, szerintem smink nélkül is nagyon széép: [link]

Hát még sminkkel...! [link]

2013. júl. 3. 21:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
30%

Amúgy # 14...

Túl vékony? Hát nem tudom, ő a leghusisabb modell, akit valaha láttam... Nem nevezném vékonynak. Főleg a fejéhez képest.

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 4. 17:01
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

21., ez megint csak az, hogy "kössünk bele valamiba-akármibe"

meg az irigység:)

nem értem, akármikor felbukkan egy magyar, ez lesz belőle. ömlik a szar a nép szájából. nem arról van szó, hogy zombiként kell skandálni, hogy palvin barbi a legszebb nő a világon, vagy byealex tolja a legjobb zenét az univerzumban, mert persze, nem kell, hogy mindenkinek tetsszen...de attól még a sikereiket el lehet ismerni, és lehet őket támogatni, vagy legalább nem szidni úton útfélen, csak azért mert nem tetszik-ergo én sehol sem vagyok hozzá képest...

2013. júl. 4. 17:11
 23/28 A kérdező kommentje:

Szerintem is gyönyörű.. Valami annyira megofogott az arcában!

És ha már itt tartunk, szerintem is nagyon ellenszenves. Valahogy sugározza a butaságot, minnél több interjút látok róla, annál jobban ezt gondolom. Plusz úgy beszél mint egy paraszt. De ezek belső tulajdonságok..

2013. júl. 4. 18:47
 24/28 anonim válasza:
100%

# 21

Azért te sem lehetsz teljesen épelméjű... Ez egy teljesen normális, arányos, egészséges női test. Nem husis semmilyen szinten sem, és nem is túl vékony.

2013. júl. 4. 18:59
 25/28 anonim ***** válasza:

21-es!

Nem úgy írtam, hogy túl vékony hanem, hogy NEKEM túl vékony az ÉN ÍZLÉSEMNEK.

2013. júl. 4. 19:05
 26/28 anonim ***** válasza:
57%

Szép, de sokkal szebb lányokat látni.

De mit jöttök az irigykedő dumával? Vki tényleg nem tartja szépnek, ízlések és pofonok.

2013. júl. 4. 22:20
 27/28 anonim ***** válasza:

Kár, hogy azokon a képeken amiket linkeltél, mindegyiken van rajta smink :D Az elsőn is (szempillaspirál, alapozó, púder, pirosító :D) De amúgy tény, hogy az átlagos lányoknál sokkal szebb arca van. Néhány válaszból annyira süt az irigység :)) Persze nem mondom, hogy nincsen nála szebb, vagy ugyanolyan szép, de hát a legtöbb "sztárnál" ez a helyzet :) Nekik akkor is bejött az élet. Nem kicsit. Ez van.

Egyébként Barbi teste nem jó, a lábai kifejezetten csúnyák. Persze az enyémnél jobbak :D Ja és láttam vele pár interjút, hát maradjunk annyiban, hogy ha nem lenne ilyen szép, nem hiszem, hogy az eszéből meg tudna élni...

2013. júl. 18. 22:57
 28/28 anonim ***** válasza:
Flegma, buta arcú, parasztos beszédű. A külseje? Hát az nem rossz.
2013. szept. 16. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!