Szerintem még smink nélkül is gyönöyrű P. Barbi!
Fiúk, szerintetek?
Figyelt kérdés
Ha neked nem tetszik/szerinted nem szép/nem jön be, linkelnél olyan lányról képet aki szerinted fölülmúlja őt? És indokold is meg légyszi, mi nem tetszik benne! Bár, mondom, szerintem smink nélkül is nagyon széép: [link]
De azért csak elfogadnátok basszus... Szerintem annyira szép. És ezt úgy mondom, hogy lány vagyok, tehát még csak féltékeny se vagyok..
2013. júl. 3. 21:04
5/28 anonim válasza:
szerintem is szép :D
2013. júl. 3. 21:05
6/28 anonim válasza:
Igazából neki is van hátszele ezért futhatott be. Különben nem lenne akkora szenzáció.
2013. júl. 3. 21:07
7/28 anonim válasza:
Mi olyan nagy szám benne? :/
2013. júl. 3. 21:14
8/28 anonim válasza:
Se sminkkel,se smink nélkül nem tetszik.Szerintem,egyáltalán nem szép!
2013. júl. 3. 21:14
9/28 anonim válasza:
Palvin Barbi szép de nem a legszebb. Sokkal, sokkal szebb nők vannak nála, nekem pl az egyik csoporttársam is ezerszer szebb mint ő, gondolom érthető hogy nem mutatok képet.
2013. júl. 3. 21:15
10/28 anonim válasza:
Szerintem csodálatosan szép lány, és az alakja is bomba, nagyon nőies.
Nem értem, hogy miért mocskolják őt annyian. Hihetetlen, hogy amikor ide, gyakorira egy ocsmány dagadt nő kiteszi a képét, akkor egekig magasztalja a sok perverz, ebben a gyönyörű, MAGYAR modell lányban meg nagyítóval keresik a hibát.
Lassan már ott tartunk, hogy minél szebb/tehetségesebb valaki, annál több mocskolódásnak van kitéve. Szomorú.
Miért nem lehet örülni a másik ember sikerének? Ráadásul egy saját honfitársunkénak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!