Szerintem még smink nélkül is gyönöyrű P. Barbi!
Fiúk, szerintetek?
Figyelt kérdés
Ha neked nem tetszik/szerinted nem szép/nem jön be, linkelnél olyan lányról képet aki szerinted fölülmúlja őt? És indokold is meg légyszi, mi nem tetszik benne! Bár, mondom, szerintem smink nélkül is nagyon széép: [link]
azért aki palvinra azt mondja, hogy nem szép, az elég ideális világban él :) egyébként elég undorító a magyarok mérhetetlen irigysége.
2013. júl. 3. 21:32
12/28 anonim válasza:
nem irigység, csak nekem nem tetszik.... mint ahogy a mai divat lányok tömkelege .... amióta ilyen a "divat" b.'szhatom a rohadt jó arcmemóriámat, mert minden második lány ugyan úgy néz ki -.- ""ideál""
2013. júl. 3. 21:44
13/28 anonim válasza:
a nem tetszik és a nem szép közt azért van különbség, bevallhatod. szóval vagy fogalmi zavarral küzdünk, vagy baj van a szemünkkel.
2013. júl. 3. 21:50
14/28 anonim válasza:
Nekem sose tetszett ez a nő annyira arca szerintem átlagos.Testalkatra meg nekem túl vékony jobban szeretem a kicsit húsibb nőket.
2013. júl. 3. 21:52
15/28 anonim válasza:
De nyilván a pöcörőtöket titokban pironkodva élezitek rá. Meg sok hasonlóan szép nőre. Szánalmas.
2013. júl. 3. 22:07
16/28 anonim válasza:
Szerintem nagyon túl van hype-olva. Szépnek szép, de annyira azért nem.
Ha már a honfitársunk mocskolásánál tartunk, akkor ByeAlexet miért fikázta mindenki itthon? :DDD Ugyanaz a szitu.
2013. júl. 3. 22:22
17/28 anonim válasza:
Biztos irigy vagyok rá fiúkén... Kár,hogy nem így nézek ki :(
Szerintem ezen a csúnyaságon még a vakolat se segít. Kimegyek az utcára és állítom,hogy 10 ennél szebbet összeszedek 3 perc alatt...
2013. júl. 4. 08:52
18/28 anonim válasza:
smink nélkül átlag alatti szerintem, sminkkel pedig átlagos.
2013. júl. 4. 09:05
19/28 anonim válasza:
Nemrég lefeküdt JustiBieberrel. :)
2013. júl. 4. 13:44
20/28 anonim válasza:
Én lányként mondom, hogy GYÖNYÖRŰ. :D Egyszerűen nem hiszem el a válaszokat... Komolyan, el sem tudom képzelni.
Sokkal szebb az átlagnál. Smink nélkül is meseszép.
Senki sem linkelt nála szebbet, szerintem nem véletlenül. ;D
Amúgy nem vagyok a rajongója, szóval nem vagyok elfogult. Nagyon nem szimpatikus a csaj...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!