LÁNYOK! Hogy nézek ki?! /képpel/
Sziasztok...véleményekre lennék kíváncsi, LÁNYOKTÓL!
Sokan mondják, hogy manapság a vékony szálkásan izmos pasik bejönnek a csajoknak, de én ezt még nem tapasztaltam...:-/
Szerintetek túl vékony vagyok? Vagy melyik rész ami nem néz ki jól?
Vagy csak összességében?
És amúgy a fejem se egy quasimodo...
Van akinek ez tudna tetszeni egyáltalán? Vagy ha nem akkor miért nem?
Köszi a válaszokat!
Képek:
Hát szerintem sincs semmi gond a testeddel,sőt tetszik! Nem szeretem az eszméletlenül kigyúrt pasikat.
Nekem is olyan jó volt olvasni amiket írtál, nagyon aranyosnak tűnsz. Privátba se küldesz képet, ha megmondom hol lakok??
L/17
Szia mindenki! :-)
Elmentem nyaralni, de nem gondoltam volna, hogy ha hazajövök, akkor lesznek még új válaszok is...:-D
Azt meg pláne nem, hogy még ilyenek...hát most mit mondjak...férfiasan bevallom, hogy nagyon felhúztátok az önbizalmam...O:-)
És nem mondom azt, hogy már totálisan újrakalibrálódtam, de kezdem azért elhinni, hogy akkor eddig hülyeségekkel tömték a fejem vagy rossz emberekkel találkoztam...meg hogy nem kell szégyellni a testem félmeztelenül, ha esetleg úgy alakul...
Köszönöm az őszinte véleményeket, meg a kor kiírásokat is!! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!