Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Hogy nézek ki?! /képpel/

LÁNYOK! Hogy nézek ki?! /képpel/

Figyelt kérdés

Sziasztok...véleményekre lennék kíváncsi, LÁNYOKTÓL!

Sokan mondják, hogy manapság a vékony szálkásan izmos pasik bejönnek a csajoknak, de én ezt még nem tapasztaltam...:-/

Szerintetek túl vékony vagyok? Vagy melyik rész ami nem néz ki jól?

Vagy csak összességében?

És amúgy a fejem se egy quasimodo...

Van akinek ez tudna tetszeni egyáltalán? Vagy ha nem akkor miért nem?

Köszi a válaszokat!

Képek:

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 3. 21:00
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
43%

A Paint mestere :D

Amúgy nagyon sovány vagy, hízhatnál. És a fej amúgyis lényegesebb ;)

2013. júl. 3. 21:49
 12/42 anonim ***** válasza:
Szerintem is pont jó vagy, ennél nem kell több. Mondjuk nekem alapból nem tetszenek az ilyen hatalmas izmú, kigyúrt alakok, elég hülyén is mutatnék egy ilyen mellett a 164 cm-mel és a 47 kilómmal.... 18/L
2013. júl. 3. 22:06
 13/42 A kérdező kommentje:

Hát igen...nem vagyok egy retusálóművész azt valóban el kell ismerjem...:-)

Ennyire futotta drága Paint barátommal, de gondoltam nem ez lesz a lényeg...:-)

Bár azt sejtettem, hogy vkinek ez is fel fog tűnni...:-P

Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!! 10-ből 1 értelmetlen válasz volt csak, már ez is rekord önmagában! :-D

És hihetetlen, hogy a többségnek tetszik...vhogy nem erre számítottam...Vagy én lakok rossz helyen vagy nem jó emberekkel találkozok akkor vagy nemtudom...

Külön köszönöm a kor kiírásokat is, nagyon jó látni, hogy milyen széles skálán mozog ez is!

Tudom, hogy a fej sokat számít, de itt nem ez volt a kérdés...:-) Azt is kiraktam volna, mert nincs mit szégyellnem...Bár nincs tipikus jóképű férfias arcom, meg szőrös alkatom se, mint az látszik, ígyhát olyan férfias borostás arcom sincs, dehát ez van...

De arca még sose mondtak csúnyának, inkább helyesnek...:-)

De azért nem raktam ki, mert hát fő az ismeretlenség...bár ennyi pozitív vélemény után már ezen is elgondolkozom...:-D

2013. júl. 3. 22:09
 14/42 anonim ***** válasza:
Arra hogy hogy nézel ki nem tudok választ adni de a testeddel semmi probléma nincs.
2013. júl. 3. 23:22
 15/42 anonim ***** válasza:

A testeddel abszolút semmi probléma nincs, sőt, nagyon szexi tényleg. De nálam sokkal fontosabb az arc, a mosoly, a tekintet. :)

32/N

2013. júl. 4. 08:15
 16/42 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Egyébként megírhatnád azt is, te hány éves vagy, kedves kérdező! :)

2013. júl. 4. 08:21
 17/42 anonim ***** válasza:
Hát nekem így alapból nem jön be, tényleg túl vékony vagy, de ez nem lenne ok arra, hogy mondjuk ne jöjjek össze egy ilyen alkatú fiúval... (21L)
2013. júl. 4. 11:59
 18/42 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben vagy.:)
2013. júl. 4. 16:14
 19/42 anonim ***** válasza:
tökéletes a tested! *-* :D egyáltalán nem vagy gebe ;) 17L
2013. júl. 4. 18:22
 20/42 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm ismét csak a válaszokat!!

Totál döbbenet egyébként...:-) Nem erre számítottam amúgy...itt a gyakorin ha az ember kérdést ki mer írni, akkor alapból jobb ha felkészül "mindenre"...:-)

A "negatív", de őszinte válaszok is pont olyan jók, mint a pozitívak, ámbár teljesen meg vagyok lepve, hogy ennyi embernek tetszik...meg amilyen bókokat írtatok...hát komolyan mondom, hogy életemben nem kaptam ilyeneket...

Na mind1...ez van.

És érdekes azt is hallani, hogy egyeseknél nem is annyira a test számít vagy ebben még lehet kompromisszum...még aki tényleg túl vékonynak is tart...:-)

Hát...szívesen megmutatnák arcos képet is, mert mostmár teljesen kíváncsi lennék...:-) Rossz az önértékelésem /legalábbis lehetséges/...bár csak azért mert még soha sem kaptam ilyen visszajelzéseket senkitől...

Nade persze nyuszi vagyok, mertha lesz arcos kép, akkor oda az anonimitásom...:-D

Uhh...korom...hááát...:-) Sajnos az épp a legrosszabb...:-/

Egész pontos legyek, akkor 25,5...:-D

Ami azt eredményezi, hogy a fiatalabb lányoknak Már nem gyere be, mert nekik "öreg" vagyok, az idősebb lányoknak meg Még nem gyere be, mert azok meg érett pasira vágynak...:-/

Nagyon szívás...főleg úgy, h engem meg mindegyik korosztály tud vonzani most...

De köszönöm a kor kiírásokat is! És azért is nem tettem ki alapból az enyémet, mert nem tudtam, hogy ez hogy befolyásolná a megítélést...

Így viszont tudhattam, hogy tényleg csak annak alapján van ítélés, amit láttok...

2013. júl. 4. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!