Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Hogy nézek ki?! /képpel/

LÁNYOK! Hogy nézek ki?! /képpel/

Figyelt kérdés

Sziasztok...véleményekre lennék kíváncsi, LÁNYOKTÓL!

Sokan mondják, hogy manapság a vékony szálkásan izmos pasik bejönnek a csajoknak, de én ezt még nem tapasztaltam...:-/

Szerintetek túl vékony vagyok? Vagy melyik rész ami nem néz ki jól?

Vagy csak összességében?

És amúgy a fejem se egy quasimodo...

Van akinek ez tudna tetszeni egyáltalán? Vagy ha nem akkor miért nem?

Köszi a válaszokat!

Képek:

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 3. 21:00
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Tekintettel, mosolyyal nincs gond...:-)

Az előbbi az amit többször "dícsértek" már, az utóbbi meg...hát alapból elég vidám természet vagyok, úgyh mosolygás van...:-)

Persze ha két fogam lenne csak, akkor biztos furcsán nézne ki, de jelentem több van...:-D

2013. júl. 4. 21:32
 22/42 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos vagy, hogy így "megdöbbensz" a pozitív válaszokon :)

Egy tipp, amit itt szoktak használni kérdezők: kérdezd meg, ki hol lakik, mert ha te pl. pesti vagy, akkor nyugodtan küldhetsz privát üzenetben teljes képet magadról pl. egy szolnokinak, ő biztos nem ismer, nem? Így kaphatsz véleményt arról is, menyire tartanak helyesnek! :)

Amúgy a koroddal sincs semmi probléma.

2013. júl. 5. 07:51
 23/42 A kérdező kommentje:

:D :D

Micsoda ötletek..:-)

De ami egyszer a netre kikerül...ma már egyre kisebb a világ, fészbuk meg ilyenek...és csak kisebb lesz...:-)

Akkor aztán biztos oda az anonimitásom...:-D

De azért bevallom, hogy játszik a kis ördög a kíváncsiágommal...:-P

Hát igen...de ha annyi negatív kritkát kapott volna valaki, mint én eddigi életemben, akkor az is hasonlóan meg lenne lepődve az itteni válaszokon...sőt teljesen ledöbbenve.

Pedig a gyakori nem éppen a "nem-őszinte" hozzászólásokról híres...:-D

És arcomra még nem volt panasz senkitől...de a testemre már jöttek kommentek élőben szép számmal...gebe, auswitchi menekült...etiópszülött...stb...

Mondom, igyekszem tenni érte, formásodik is, de húsosabb nem tudok lenni, függetlenül attól mennyit eszem...

5 éve nem volt kapcsolatom...semmilyen sem...igaz, nem vagyok egy tipikus kezdeményező típus, de ha ennek a függvénye lenne, akkor akkor a párkapcsolatok nagy százaléka se lenne...:-D

A kor pedig tényleg gáz...pont amiatt amit írtam, ezért is igyekszem "tagadni"...mert egy 17-20 éves lánynak ha még tetszenék is, de elmondom hány éves vagyok, akkor mindjár fúúúú de öreg vagy....//na szép mondom//

A 30 éves nők pedig alapból kisfiúnak néznek, hiába bámi nemű szellemi érettség...férfias arc és alkat meg sehol...:-/

2013. júl. 5. 17:23
 24/42 anonim ***** válasza:

Jó olvasni a válaszaidat, ez is ritka ezen az oldalon :)

Tényleg hidd el hogy nincs baj a testeddel legalábbis biztos nem, nem jó helyen ismerkedtél/keresgéltél eddig. De tényleg nem könnyű, ezt tudom...

Amúgy szerintem abszolút nem számít a kor, legalábbis nálam sokkal fontosabb az érettség. Persze van egy határ, mondjuk 15-20évvel idősebb férfi már biztos nem jöhet szóba. De a 25 évvel semmi probléma nincs. :)

2013. júl. 5. 17:54
 25/42 anonim ***** válasza:

"de a testemre már jöttek kommentek élőben szép számmal...gebe, auswitchi menekült...etiópszülött...stb..."

szerintem nem jó emberekkel barátkozol. nagyon jó alakod van, nekem pl. igazán tetszik, gusztusos vagy, izmos, mi kell még. a felfújt hólyagokat utálom, és a másik ,amit nem bírok, hogy bazi nagy kar, de közben a sörhas befigyel. a szoláriumozott, kigyúrt plázaszökevényeket meg ki szoktam röhögni (ha már elmentek mellettem)

2013. júl. 5. 18:21
 26/42 A kérdező kommentje:

:D :D

Igen, valóban...bár valószínű mind a két "faj" látogatja az oldalt, csak azok közül akik nincsenek a szellemi képességek magaslatán, azok sokkal jobban szeretnek felszólalni...:-)

Na ezt jó tudni...

Hát igen, valószínű akkor h "rossz" emberekkel találkoztam...de folyamatosan?! :-!

És itt a pasik véleményezésére nem is adok, egyrész mert nem nekik akarok tetszeni /:-D/, meg ott úgyis beszélhet az irigység és a felsőbbrendűség is...

Szóval ezek a visszajelzések mind lányoktól jöttek eddig...

De amiket ti írtatok...huuuuuuu...elképesztő...pedig nem is használok illegális tudatmódosító szereket...akkor még megérteném miért vélek ilyeneket olvasni...:-D:-D

De tuti, hogy a hozzászólókkal nem egy strandra járok, meg egy helyre...:-(

Aztán még az is lehet, hogy ha csak póló is van rajtam, akkor abból csak az látszik, hogy vékony vagyok...

Mondhatni olyan ez mint az a bizonyos méret...:-D Mikorra oda eljut már valaki, addigra már úgyis mind1, mert a kellős közepén tart a dolog...előre mit dicsekedjen vele vki...:D

"ki szoktam röhögni (ha már elmentek mellettem)"

Hát...ez az úgynevezett székről leeséses hozzászólás...:D :D :D :D

Fő az időzítés, mint tudjuk...:D :D

Utolsó te nem írtad a korod...tudom én is elfelejtettem, de aztán pótoltam, hogy írjátok légyszi...:-)

2013. júl. 6. 18:32
 27/42 anonim ***** válasza:

Szóval, nincs veled baj, most már fogadd el! :) Bár az arcodat ugye még mindig nem láttam. :)

Biztos el fog jönni majd egy lány/nő, akinek te leszel a legjobb, csak ki kell várni, türelem.... de tényleg nagyon nehéz ismerkedni a mai világban sajnos, ez tény!

2013. júl. 6. 19:08
 28/42 anonim ***** válasza:

Tömegnövelő étrend ha tényleg hízni szeretnél és edzés nagy súlyokkal.

Egyébként szerintem nincs gond a testeddel, nem tűnsz gebének.Kicsit barnábban jobb lenne, de ízlések és pofonok.

2013. júl. 6. 19:18
 29/42 anonim ***** válasza:

Ja és 23 éves vagyok, lány:D

A stílusoddal sincs baj, csak a fejjel lehet már:DD

2013. júl. 6. 19:22
 30/42 A kérdező kommentje:

igen, igyekszem mostmár...:-)

Már csak élőben is hallanom kellene hasonlókat és menni is fog...:-D

Hát igen...azt nem tagadom, hogy kicsit több napot is láthatna a testem...majd igyekszem...

2013. júl. 6. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!