Most ez komolyan túl vékony?
Az elmúlt hetekben az ehhez hasonló képeknél mindig azt látom, hogy túl vékony, meg plöttyedt, stb. Komolyan nme tetszik ez a férfiaknak??
Ilyen alakom van, mint ennek a lánynak a képen azzal a különbséggel, hogy a hasam egy kicsit laposabb izmosabb, a combom meg talán kevésbé feszes még(bár annak kb 2-3 hónap kell még). A karja nem látszik, de az is izmos. Sportolok, nem koplalok, ilyen alakkal 170 centi és 54 kg vagyok.
És ez komolyan plöttyedt lenne meg túl vékony? Olyan lányoknál olvasom ezeket, akiknek szerintem tökéletes alakjuk van. Igazából már komolyan nem értem mit várnak az emberek...
Egyébként meg vagyok magammal elégedve, sose volt gondom a férfiakkal, de azért ezeken én már teljesen elképedtem.
Akik azt mondják, hogy ez túl vékony, azok zsírosabb LÁNYOK/NŐK, hidd el! ;)
Ez pont tökéletes alak.
Nem túl vékony, tökéletes alakja van.
Látszik rajta, hogy sportolással, nem éhezéssel alakította ki.
Örülök neki, hogy azért vannak itt is olyanok, akik ezt szépnek gondolják. :)
Egyébként az egyik válaszolónak. Nem vagyok kórosan sovány, nincsenek kint a bordáim, nem éhezek, csak sportolok.
Genetikailag vagyok ilyen, anyukám a 170 magasan 50 kg-val ment férjhez és csinos, nőies, vékony volt, de nem nézett ki kórosan soványnak.
Szóval köszi, de nem csak járni, lélegezni tudok ezzel a súllyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!