Attól függ milyen cipőt keresel. Félcipőt, balerinát, köröm cipőt, szandált? Mindből vannak csinos és kevésbé csinos darabok, plusz ami nekem csinos nem biztos, hogy neked is. Én pl az egyszerűség híve vagyok, azokat a cipőket szeretem, amiket utcára és egy alkalmibb megjelenéshez is fel tudok venni.
Tessék ez pl szerintem csinos: [link] Nekem még kényelmesnek is tűnik, jó nyilván hegyet ne mássz benne, meg a nagytúrára sem épp ideális, de egy városban mászkálásra, moziba, színházba szerintem jó.
Vagy egy ilyen, ez már nem telitalpú, de még mindig nem olyan nagyon lábfájdítós: [link]
Ja és ezeket tekintsd amolyan sablonnak, hogy szerintem(!) milyen stílusban érdemes keresgélned. Aztán persze lehet, hogy egyik sem tetszik. mert tök más ízlésed van. Azért remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!