Csinos, de kényelmes cipő tavaszra? Ami nem platform, de nem is balerina és nem fagy le benne a lábam reggelente.
Tudtok ilyet?
Úgy látom, szinte csak a 2 véglet (paltform vs. balerina) létezik, közte azokkal a szerintem nagyon csúnya lapos talpú fűzős cipőkkel.
Neten keresgéltem már (plázázni nincs időm jelenleg), de ott meg az utcára hordhatatlan sztárdivatot futtatják, ahol tavaszi cipőként a 3 pántból álló hupilila velúr platform szandál szerepel...
Én valami olyasmit szeretnék, ami zártabb, mint egy balerina, esetleg van egy kis talpa és/vagy sarka is, de egyben kényelmes, hogy ki lehessen bírni benne egy egész napot is és persze mellette csinos és nőies, még nadrággal is. Van ilyen? :)
Köszi!
Talán egy vékony, nem bélelt bokacsizma? Én tavaszra meg őszre amíg még reggel elég hideg van, azt hordok, kicsi sarka van, kényelmes...
Más most hirtelen nem jut eszembe.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!