Kényelmes ÉS csinos cipő, amiben egész nap lehet mászkálni és állni?
Linkelnétek képeket, hogy milyennek képzeljek el egy ilyen cipőt?
Új munkahely...új probléma.
Van kényelmes cipőm, de azt nem vehetem fel, mert túl sportos. Van csinos, de ezeknek van sarka, vagy éktalpú, és egyszerűen képtelenség 9 órát menni és állni benne.
Balerina cipőt nem nagyon szeretnék, mert egyrészt szélesíti a lábfejem, így szoknyával már gázul néz ki, másrészt jóformán nincs talpuk, és a lábujjakig nem tart semmi, így nagyon fárasztó hogy "kapaszkodnak" az ujjaim. A talpam is kikészül, a járólap minden hibáját érzem a papírtalpon keresztül.
Létezik olyan cipő, amit keresek?
Elsősorban kosztümhöz, szoknyához, nadrág-blúzos összeállításhoz kell felvennem, rengeteget állunk és megyünk, és fontos, hogy elegáns legyen a megjelenés.
Gyakorlatilag ott megállt a tudományom, hogy lapos talpú, és NEM balerina.
Ez leginkább azon múlik, hogy neked mi a kényelmes?
Nekem van a deichmannból 2db kb. 6-8 centi magas, vastagabb sarkú csizmám/bakancsom is, én azokban el tudok lenni egész nap lábfájás nélkül, több kilométert sétálva is.
Viszont lapostalpúakból olyat nézz, aminek vastagabb, puhább bélelésű a talpba, mert nagyon meg tud fájdulni a vékonytalpúaktól (balerina pl. kifejezetten nem jó, és a tornacipő sem).
Alapjáraton egy törpesarkú a legkényelmesebb sok nőnek (3-4 centis), mert ez pont egy egészséges támasztékot nyújt a lábnak, kényelmes benne járni pl.:
És általában a vastagabb sarok is jóval kényelmesebb, mint a tű. Szerintem az ilyenek csinosak, elegánsak, kényelmesek is, járni is könnyű bennük.
nekem is van olyan magassarkúm amibe egész nap el tudok álldogálni,akár még futni is tudok benne.
Lényeg ruházz be egy jó minőségűre ami nem töri szét a lábad,lehet tripla annyi mint egy kínais de több évig ki is tart és kényelmesek.
Amit boltot tudok ajánlani a salamander, Édesanyám mindig ott veszi a cipőit magassarkúkat is és egy se ment még tönkre pedig minden évbe vesz ott egyet és kényelmesek.
És ott az elegánstól a hétköznapiig minden van:)
Nekem hasonló stílusú cipőm van, és egész nap elvagyok benne, pedig H&M-ben dolgozom és sosem ülhetünk le. Annyi hogy nem ennyire nyitott felül, hanem takarja a lábfejemet. Egyáltalán nem magas, sőt, szinte nem is érzem, hogy magassarkú lenne rajtam, főleg hogy nem is szeretek abba járni. De mégis csinos.. Nem pont erre gondoltam, csak ezt találtam. Az enyém Skálából van, és azért nem tudom belinkelni. 4000 ft-ért vettem, annyit megér, még ha csak pár hónapot bír ki, akkor is.
utolsó: ez baromi ronda már ne haragudj. az egy dolog h olyan mint egy férfi cipő, de sztem hülyén is néz ki.
"Elsősorban kosztümhöz, szoknyához, nadrág-blúzos összeállításhoz kell felvennem, rengeteget állunk és megyünk, és fontos, hogy elegáns legyen a megjelenés. "
ilyen ruhához magassarkú cipő kell, más cipővel hülyén fogsz kinézni. a sarok mérete a fontos, egy nem túl magas sarok sztem még kényelmesebb mint a lapos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!