Csizma-probléma: csinos, vagy kényelmes?
Amúgy volt egy lapos sarkú (na jó, talán 1-2 cm-es sarka volt) csizmám, az is nagyon kényelmes volt.
Nem csak magas sarkú csinos csizmák léteznek, és van átmenet a bumfordi lapos, és a csinos magassarkú csizma között.
Jó reggelt :)
Köszi a gyors választ. Biztosan léteznek csinos ÉS kényelmes csizmák, csak hol? Én nem találok jóideje. 4 éve vettem egy tökéleteset, pici sarok, csinos eleje, imádtam, bulizni ugyanúgy megfelelt, mint hóesésben munkába járni, de már tönkrement és nem találom az utódját.
Nekem van olyan ami csinos és kényelmes is, és télen hordható.
Nem a Deichmannos vagy kínais extra vékony anyagú tükörsima talpú csizmákat keresd hanem olyat aminek a talpa recézett, közepesen magas sarkú és vastagabb bőr/ műbőr.
Nem kell egy vagyon hozzá, akár Zara üzletben is találhatsz 15 ezer Ft körül ilyen csizmát.
De persze Deichmannban is, csak ne ezeket a platformos talpú, harisnyaszárú darabokat keresd, hanem olyat ami kényelmes, viselhető a havas, jeges, vagy épp száraz de hideg napokon is. Ezek a trendi extra sarkú vékony darabok mondjuk novemer közepéig jók, vagy márciustól áprilisig, és ennyi. Vagy vegyél egy dögös darabot, amit viselsz a száraz napokon és mellé egy meleg csizmát, amit csak a havas, jeges időben viselsz.
25L
25L
Én is csizmagondokkal küszködtem.Most vettem egy olyat ami úgy határeset,nem ez volt a legszebb a boltba. :D
De...rohangálok reggel a buszra,meg este haza,s nem nekem való a baromi vékony talpú, tűsarkú változat. Bár nekem is azok tetszenek.Nem praktikusak. 'elcsúszom benne ha jég van,meg mivel vékony a talpuk fázik a lábam benne. De azért kell hogy csinos legyen meg nőies,márcsak az állásom miatt is.
Szóval vettem egy lekerekített elejű,pici sarkú,magasszárú csizmát,ami most talán beválik. Mert van egy kis recézés a talpán,s nem is 1 mm a talp vatagsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!