Csizma-probléma: csinos, vagy kényelmes?
Úgy látom, nem csak én vagyok bonyolult eset. :D
Nem álom, amit keresel, csak nehéz megtalálni.
Én tavaly találtam egyet, aminek van kb. 2,5-3 cm-es sarka, de amúgy a lovaglócsizmára hasonlít. A probléma az volt vele, hogy hamar tönkrement, s vissza kellett vinnem, megjavították, utána újból tönkrement, s kaptam áprilisban egy vadi újat, ugyanolyat, ami egész nyáron a dobozban pihent. Így most majd nem azzal kell kezdenem a telet, hogy csizmát keresek, de félek, hogy ez sem lesz tartós.
Most a Deichmann katalógusban láttam jókat, de nem tudom, mennyire csúszós a talpuk, s kicsit félek a velúr/nubuk bőrtől.
Ezekből az első kettő tetszik a legjobban, bár elég vékony a talpa, s én télen is nejlonzoknit hordok. (Felfázás gyanús)
Ezek sem rosszak szerintem (szaladgálósnak megfelel, viszonylag vastag a talpuk, s azért annyira nem ormótlanok):
azt en linkeltem snagyon szivesen. Nemtudom merre laksz de gyorbe a krokko cipoboltba lehet kapni ha esetleg megszeretned venni.
egyebkent enis olyan stilusut vettem aminek kb akkora sarka van mint annak a csizmanak a linkbe csak az enyem mustang de nagyon kenyelmes mert massziv sarkavan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!