Melyik izomzat jön be a legjobban? (Főleg Lányok, de válaszolhatnak fiuk is. )
Figyelt kérdés
A: [link] (Brad Pitt)
B: [link] (Daniel Craig)
C: [link] (Arnold Schwarzenegger)
Azért linkeltem híres embereket mert így próbáltam szemléltetni 3 "izomzat típust". Az első (A:Brad Pitt) Viszonylag kicsi izomzat, de szálkás. A második (B:Daniel Craig) Szépen kidolgozott izomzat, nem túl szálkás(átlagos testzsírtartalom). A harmadik (C:Arnold Schwarzenegger) Tipikus Bodybuilder izomzat. Szépen kidolgozott nagy izmok. Viszonylag szálkás.
2013. jún. 28. 23:00
2/30 A kérdező kommentje:
Lemaradt hogy nemet és kort is írjatok.
2013. jún. 28. 23:05
4/30 anonim válasza:
A. De hajlok kicsit a B fele is. 14/l
6/30 anonim válasza:
A 14/l
De a B is bejön,csak hiányoznak a kockák a hasáról...
7/30 anonim válasza:
Őszintén szólva jöhetne mindhárom :D Sportosak, sportolnak és nekem csak ez a lényeg.
21N
10/30 anonim válasza:
Ezt most komolyan írtad, hogy Brad Pitt szálkás, Arnie meg csak viszonylag szálkás??? :DD Tudod, hogy mit jelent az hogy szálkás?
Amúgy ez: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!