PASIK!? De csajok is válaszolhatnak! =)
Az érdekelne,hogy melyiket a rövid,vagy hosszú hajat szeretitek jobban,vagy teljesen mindegy,csak jól álljon az alanyon?:D
Hosszú hajam van,de naaagyon szeretném kipróbálni a rövidet is és már jó ideje gondolkodtam rajta,de szeretem a hosszú hajat!De viszont nagyon vonz,hogy milyen jó lehet a rövid is olyan könnyed, nem kell összefogni:)Olyan csinos rövid frizurák vannak,de nem merem levágatni:/...kicsit már unalmas nekem a hosszú...régebben derékig érő volt mára már nem nő meg addigra sajnos,de ettől félek,ha megint megakarom növeszteni,akkor eddig se fog már vissza nőni...igaz csak most 2 éve van,hogy levágattam rövidebbre,de kb 10-15 centivel nőtt meg azóta(de voltam már azóta 3x fodrásznál!)szóval lehet,hogy megnőne,de viszont nagyon csúnya lenne a vége:SMivel már most látni,hogy törik...félek,hogy röviddel is ez lesz és nem fog továbbnőni:/Ha esetleg hiányozna a hosszú...szóval érdekelnének,vélemények,tapasztalatok!:)
16/L
Köszönöm!
Nekem is hosszu hajam volt és levágadtam mondjuk azot sokat nőt,én azt mondom , hogy ha sajnalod levégatni ne vágasd le , mert lehet , hogy nagyon lassan fog visszanőni. Ez végülis a te döntésed szóval a te hajad az csinálsz vele amit akarsz.:D DE én minden esetre azt mondom , hogy szép a hosszu haj :) kár levágatni :) föleg ha jól áll és az én tudtom szerint sok pasinak tetszenek a hosszu hajú lányok. ;)
14/L
Hu köszönöm a válaszokat!
hát...festeni sose festeném,se melir se ilyesmi,de köszi:)
hát igen sokan vágatják lefele,de soknak van,akiknek jól áll!Mivel nem sokára megyek fodrászhoz,szerintem kikérdezem erről...de lehet,hogy aztán vállig érő lesz,mert tartok a rövidtől...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!