Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon csúnya vagyok?

Nagyon csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
Egy 19 éves 175 cm magas 80 kg-s vörös hajú kék szemű szép arcú kedves okos lány.
2009. okt. 14. 09:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
66%
Igen, sajnos.
2009. okt. 14. 09:58
 2/25 anonim ***** válasza:
73%
Miért lennél csúnya? Mindenki más, de mindenkiben van valami szép. Például a szemed biztos szép. Én mindig kék szemet akartam. A hajad természetes vörös? Az arcodról meg te magad írtad, hogy szép. Miért nincs önbizalmad?
2009. okt. 14. 10:00
 3/25 anonim ***** válasza:
54%

Szép arcu vagy? te írtad! akkor mért vagy kíváncsi más véleményére?

Én tudom azért mert 1 beképzeld liba vagy!

2009. okt. 14. 10:05
 4/25 A kérdező kommentje:

Nem természetes vörös az eredeti szőke lenne. amúgy úgy önmagában érzem h nem vagyok szép mert nem igazán tetszem a fiúknak, de a viselkedésem stílusom meg a belsőm igen de szerintem a külsőm nem. Most mondjuk van egy srác akivel kialakulóban van de nem értem mert ő egy igazán jó pasi h miért én. Félek h átver de mindenki szerint én vagyok teljes mértékben az esete.

És elfelejtettem hogy szemüveges is vagyok még. :)

2009. okt. 14. 10:06
 5/25 anonim ***** válasza:
73%
Önimádó !!!!!
2009. okt. 14. 10:07
 6/25 anonim ***** válasza:
80%

Én 175 magas vagyok, 58 kiló, barna hajú, barna szemű. Jó leszek arcmodellnek? Ez kb ugyanennyire barom kérdés.

Szóval vagy linkelj képet, vagy felejtsd el a kérdést.

2009. okt. 14. 10:09
 7/25 anonim ***** válasza:
61%

Lehetsz kék szemű,lehetsz szőke vagy akár vörös is

de attol függetlenül nem jösz be a pasiknak ha csúnya az arcod XD

8/25 anonim ***** válasza:
97%
Második vagyok. Azért kérdeztem, hogy természetes-e a hajad, mert szerintem nem megy a szemedhez. Az eredeti hajszíned jobban állna. A fiúnak meg nem kell egyből odaadnod magad. Ha fél év vagy 1 év után is tart a kapcsolat, az már bizonyít valamit, hogy tényleg szeret.
 9/25 anonim ***** válasza:
85%
A normális fiúk nem csak a külsőre hajtanak. Fogadd el nyugodtan a srác közeledését, aztán ha mégsem ő lesz az, akivel életetek végéig együtt maradtok, akkor is lesznek szép napjaitok, hónapjaitok vagy éveitek, és egy csomó tapasztalatot szerzel! :) A csalódások is az élet velejárói, amikért kárpótolnak a szép dolgok!
2009. okt. 14. 10:13
 10/25 anonim ***** válasza:
87%

A szépség tulajdonképpen harmónia és nagyon szubjektív dolog.

Tehát ennyiből nem tudjuk meg valójában hogy nézel ki, az egész arcod harmóniáját kéne, hogy lássuk, hogy egyéni, szubjektív véleményt tudjunk mondani.

Szóval linkelj képet...

2009. okt. 14. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!