Miért lennél csúnya? Mindenki más, de mindenkiben van valami szép. Például a szemed biztos szép. Én mindig kék szemet akartam. A hajad természetes vörös? Az arcodról meg te magad írtad, hogy szép. Miért nincs önbizalmad?
2009. okt. 14. 10:00
3/25 anonim válasza:
Szép arcu vagy? te írtad! akkor mért vagy kíváncsi más véleményére?
Én tudom azért mert 1 beképzeld liba vagy!
2009. okt. 14. 10:05
4/25 A kérdező kommentje:
Nem természetes vörös az eredeti szőke lenne. amúgy úgy önmagában érzem h nem vagyok szép mert nem igazán tetszem a fiúknak, de a viselkedésem stílusom meg a belsőm igen de szerintem a külsőm nem. Most mondjuk van egy srác akivel kialakulóban van de nem értem mert ő egy igazán jó pasi h miért én. Félek h átver de mindenki szerint én vagyok teljes mértékben az esete.
És elfelejtettem hogy szemüveges is vagyok még. :)
2009. okt. 14. 10:06
5/25 anonim válasza:
Önimádó !!!!!
2009. okt. 14. 10:07
6/25 anonim válasza:
Én 175 magas vagyok, 58 kiló, barna hajú, barna szemű. Jó leszek arcmodellnek? Ez kb ugyanennyire barom kérdés.
Szóval vagy linkelj képet, vagy felejtsd el a kérdést.
2009. okt. 14. 10:09
7/25 anonim válasza:
Lehetsz kék szemű,lehetsz szőke vagy akár vörös is
de attol függetlenül nem jösz be a pasiknak ha csúnya az arcod XD
8/25 anonim válasza:
Második vagyok. Azért kérdeztem, hogy természetes-e a hajad, mert szerintem nem megy a szemedhez. Az eredeti hajszíned jobban állna. A fiúnak meg nem kell egyből odaadnod magad. Ha fél év vagy 1 év után is tart a kapcsolat, az már bizonyít valamit, hogy tényleg szeret.
9/25 anonim válasza:
A normális fiúk nem csak a külsőre hajtanak. Fogadd el nyugodtan a srác közeledését, aztán ha mégsem ő lesz az, akivel életetek végéig együtt maradtok, akkor is lesznek szép napjaitok, hónapjaitok vagy éveitek, és egy csomó tapasztalatot szerzel! :) A csalódások is az élet velejárói, amikért kárpótolnak a szép dolgok!
2009. okt. 14. 10:13
10/25 anonim válasza:
A szépség tulajdonképpen harmónia és nagyon szubjektív dolog.
Tehát ennyiből nem tudjuk meg valójában hogy nézel ki, az egész arcod harmóniáját kéne, hogy lássuk, hogy egyéni, szubjektív véleményt tudjunk mondani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!