Nagyon meg fog nőni? (további infók lent)
Figyelt kérdés
Ma délután szórakozásból kipróbáltam,hogy milyen leborotválni az orrom és a szám közötti rész(ahol a fiúknak van a balyuszik).Nagyon félek,hogy nekem is úgy meg fog nőni!Amikor megnyaltam ott,azon a részen szúrós!Mit csináljak?(ne olyan válaszokat írjatok légyszi,hogy milyen hülye vagy...!)2009. okt. 13. 22:57
1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként nem nagyon borotváltam le,csak úgy végighúztam.
12/l
2009. okt. 13. 22:58
2/6 anonim válasza:
Nyugi,nem fog!
Én is kipróbáltam annyi idősen,mint te!
Amúgy nekem még kevesebb nőtt vissza:)
3/6 anonim válasza:
A borotválástól nem erősödik meg a szőr, ez tévhit. Tehát szépen vissza fog nőni, nem kell aggódni. De ha bajuszod van, máskor inkább gyantázd.
4/6 anonim válasza:
Balyuszik:)))))))
Ne félj, semmi bajod nem lesz. De máskor ne borotváld le, mert a rendszeres borotválástól tényleg erősödni fog.
5/6 anonim válasza:
Nem erősödik... :S Tévhit. Ha a férfiak egyszer sem borotválkoznának, akkor is ilyen erős arcszőrzetük lenne.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Megkönnyebbültem!:D
2009. okt. 14. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!