Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal...

Mit csináljak a hajammal (további infok lent)?

Figyelt kérdés
15/f vagyok és az a problémám, hogy én nagyon sokat szoktam vacakolni reggelente vele, hogy legalább valahogyan álljon, mert nekem olyan semmilyen hajam van vagy hogy mondjam, mert magától nem bír jól kinézni. Így haj mosás után másnap még jól áll, de következő napra már hogy mondjam így beszálasodik, szoval nem marad egybe a fufru és így nem tincsekbe lóg vagy hoyg hanem beszálasodik és akk ugy néz ki mintha sok pici tincs, igy hülyén hangzik, de nehéz megfogalmazni. vagy hogyha meg nem csinálok vele semmit reggel, akkro ilyen nagyon egyenes és szálas lesz, és ha egy kicsit oldalra simítom (nem ugy hogy lenyalva, hanem csak egy kicsit oldalra mennyen, hogy ne ilyen egyenesen lógjon lefelé, mintha legalábbis egy lábast rá tettek volna a fejemre és úgy vágták volna körbe. szóval mit tudnátok mondani erre, mit tudnék kezdeni, hogy jól álljon a hajam tartósabb ideig
2011. márc. 20. 13:24
 1/3 A kérdező kommentje:
jajj, bocsánat, igy vissza olvasva, nagyon értelmetlenül hangzik, de hátha ki tudjátok bogozni.
2011. márc. 20. 13:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Kicsit tényleg értelmetlen. Könnyebb lenne, ha tennél fel képet.

15/L

2011. márc. 20. 13:34
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem is: D Képpel könnyebb lenne lehet nekem nehéz a felfogásom de nem nagyon tudtam elképzelni: $

Talán a hajad formájával van a baj..a fazonjával,vagy lehet a minőségével,ezt így nehéz megállapítani: ) nekem legalábbis ^_^

2011. márc. 20. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!