Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy tényleg teherbe estem. Én is tudom, hogy hogyan lehet teherbe esni, tisztában vagyok a teherbe esés körülményeivel. Szerintetek? További infók alul.
Tehát.Barátommal már jó ideje együtt vagyunk,pettingelni szoktunk,de tényleges együttlét még nem volt.Decemberben párszor előfordult, hogy utána mikor elmentem WC-re,akkor "olyan" kézzel töröltem ki magam alul.De persze le volt törölve,de nem mostam meg. És azt ugye mindenki tudja,hogy ideális körülmények között akár hetekig elél a sperma, hát még a kezemen 5 perc leforgása alatt mennyi maradhatott életben.Főleg,ha utána esetleg bejuttattam őket...:S Az első ilyen karácsony előtt volt.Azóta valahogy érzékenyebb vagyok mindenre, könnyebben sírom el magam, és rengetegszer fázok,csak úgy.Amikor mások már nem tudják hol a helyük,olyan melegük van. Utána szilveszterkor is volt valami ilyesmi, és azóta már meg kellett volna jönnie. Január első hetében. Fél éve állt be a menstruációm,addig volt,hogy 2 hónapra is kimaradt.
Most tényleg nem tudom, mi van velem. Vannak dolgok amik abban támasztanak alá,hogy van valószínűsége,de máskor meg úgy gondolom, hogy semmi esély.Az utóbbiakat mesélve, pár barátom mondta, hogy az a kismamáknál szokott előfordulni. Ráadásul a mensesem sem jött meg. Szerintetek? :S
Ha tényleg csak ennyi történt, nem lehetsz terhes.
Mellékesen te csak hiszed, hogy olyan sok mindent tudsz :) Pontozz csak le nyugodtan, akkor is ilyen tudatlan leszel etéren... Akárhány éves is vagy.
Hetekig? :DDDD
Akkor ki sem találták volna a naptármódszert..
"És azt ugye mindenki tudja,hogy ideális körülmények között akár hetekig elél a sperma"
Hát nem tudom ezt honnan szedted, de oltári nagy baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!