Milyennek látjátok őt?
2013. jún. 25. 13:36
1/20 anonim válasza:
én nagyképű, elkényeztetett sznobnak. De a 2. képen aranyos. S elég lett volna 1-2 fotó is :P
2/20 anonim válasza:
Utálom az ilyen hosszú fülbevalókat, amúgy egész jó külsőre.
Viszont virít róla a nagyképűség, rosszul lett nevelve (ahogy az előző is írja)... nem ismerném meg, max leitatnám picit aztán egy jó éjszakát eltöltenék vele... :)
3/20 anonim válasza:
biztos hogy beképzelt,nagyon átlagos és a stílusa sem a legjobb
4/20 anonim válasza:
Tuti nagyképű és köcsög, de nagyon jól néz ki szerintem.
5/20 anonim válasza:
Hát, nem tudom, szerintem egyáltalán nem látszik nagyképűek. :)
Szép a haja, szemöldöke, bőre, viszont a tus agyon nem áll jól neki.
7/20 anonim válasza:
Szerintem nem szép, és a stílusa sem tetszik. :D
+ nagyképűnek tűnik.
8/20 anonim válasza:
Egy sznob csaj aki apuci pénzéből veri nagyra magát.
Amúgy nem vagy szép, de a stílusod és a smink illetve a hajad miatt jól nézel ki. Ennyi.
9/20 anonim válasza:
nem tudom miért írtok ilyeneket :D én nem látom benne a nagyképű köcsögöt :D az egy kicsit durva
10/20 anonim válasza:
szerintem is nagyon nagyképűnek tűnik. Olyan aki mást lenéz, ismerem én az ilyeneket, azok mind így néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!