Hányszor rakod még ki?
Azt mondtad, hogy neked bejön és szeretnél odamenni hozzá vagy mi. Erre meg felrakod ide a képét. Baz, ha igazán szeretnéd, akkor nem mutogatnád itt másoknak. Nem gondolod, hogy ebből esetleg baja is lehet? És egyáltalán ki a francot érdekel, hogy mások mit gondolnak? Ha neked tetszik, akkor nem m1, hogy mások milyennek látják? Olyan csaj kell, akit trófeaként mutogathatsz másoknak, hogy nézzétek milyen jócsajom van és megdugtam és én vagyok a király?
Megérdemelnéd, hogy megtudja, hogy felraktad és elküldjön a francba.
Egyébként meg szép csaj, de ez alapján én nem tudok dönteni, hogy tetszik-e vagy nem. Külsőre azért igen.
Kedves utolsó...
Teljesen igazad van, de a tegnapi kérdésemet letörölték.
És nem trófeának kéne!!!!!!!! Szeretem ezt a lányt, és ha minden jól megy, holnap beszélek vele.
Azért köszönöm a válaszokat
(többször nem rakom ki)
ja, tényleg túl nagy a melle, egyébként aranyos arca van nem tudom szerintem aranyos. :) szeretnék ilyen fejet. :O
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!