Milyennek látjátok ezeket a fotókat?
2013. jún. 24. 09:44
1/17 anonim válasza:
nekem a 3. nagyon tetszik,
a homályos fotók nagyon nem
a többi meg elmegy, de nekem nem jön be
2/17 anonim válasza:
3/17 anonim válasza:
Nekem is amit előző mondott azok tetszenek ebben az állapotban. A 3.képet szerintem vágni kéne,mert balra túl sok.Szerintem elég lenne,ha ami van balra fent bemélyedés a falban,annak a felénél vágnám függőlegesen.
4/17 anonim válasza:
szerintem a homályos fotóknak semmi értelmük,de a többi se jön be annyira,esetleg a 3., de jól mondta az előttem lévő,érdemes lenne megvágni!
5/17 anonim válasza:
A negyedik, ötödik és az utolsó tetszik. Abban látok feszültséget. A harmadik is szép. A többi nem mond semmit a látványon kívül.
6/17 anonim válasza:
Sokadik önjelölt tinifotós.Majd kinövöd.
7/17 A kérdező kommentje:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetemre jár fotó szakra, nem hinném, hogy tinifotós.
2013. jún. 24. 15:16
8/17 A kérdező kommentje:
Amúgy kedves utolsó válaszoló, téged már többször láttalak negatívan megnyilvánulni a fotós kérdések terén, sőt, szinte mindig, úgyhogy egyszer jó lenne, ha mutatnál te is valamit, mert így nem igazán hiteles a kritikád, ha nincs mögötte valamilyen szakmai referencia. Ez így eddig csak nethuszárkodás, semmi több, és egy idő után hitelességét veszti a mondandód.
2013. jún. 24. 15:38
9/17 anonim válasza:
Egyetlen szóval sem állítottam, hogy tudok jobbat, csak azt mondtam, hogy ez nulla. Véleményt kértél, leírtam. Ha számodra nem hiteles, ne kérd a véleményem. Veled ellentétben én nem vagyok kíváncsi az itt válaszolók véleményére, tehát nem is mutogatom itt a képeimet. :)
10/17 A kérdező kommentje:
És milyen fotó az, ami nem nulla? Mutatsz olyat?
2013. jún. 24. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!