Tumblr blogom lenne, milyennek látjátok?
Tessék:
Nekem csak az zavaró, hogy a legtöbb tinilány által készített blog ugyanúgy néz ki, ugyanaz a stílus és sokszor a tartalom is tök ugyanaz. Ha belinkelnénk az elmúlt 100 tumblr-ös kérdés elérhetőségét, 100-ból legalább 90-et nem tudnál megkülönböztetni egymástól.
A sikeressége ezért is nehéz. Az a korosztály ami erre vevő inkább a saját oldalát csinálja mint hogy a tiéddel foglalkozzon. A túlkínálat miatt pedig egy látogatót nem tudsz megfogni olyan dologgal amiből több ezer másik is létezik.
Egy másik kérdésedben linkelted.
Szerintem az jó dolog ha saját tartalommal állsz elő, de ez a stílus annyira tipikus hogy nem lehet megkülönböztetni egymástól őket. Ha rákeresel akkor több ezer ugyanolyan (stílusú, nem tartalmú) képet lehet találni. És amikor megnyitod az ilyen oldalakat akkor nem tudsz különbséget tenni köztük.
Nem is tudom mivel lehetne valahogy egyedivé tenni, hiszen ha nem olyan mint a többi akkor azt lelopkodják és mire körbeér a tartalom addigra a többi is ugyanolyan lesz. Ha nem vagy szégyenlős talán magadat kellene bevonni, attól nincs egyedibb ha a készítőről szól az oldal. Persze csak ésszerű mennyiségben, nem nárcisztikusként beállítva magad.
Nem vagyok tizenéves, nem is látok bele a magánéletedbe, de mindig olyan furcsán hat amikor tizen(pár)évesek tele vannak világfájdalommal, vagy mindig van min dramatizálniuk. (Általánosságban:) pedig az életük stabil, van egy normálisan napirendjük, iskola ahová eljárhatnak, és lehetőségük hogy olyan életet építsenek fel amit szeretnének.
Közben egyre inkább látszódik a felnőtteken hogy meg vannak keseredve, és sokaknak kilátástalan az életük, lehet hogy van aki inkább a nyakát vágná át mint hogy passzióból a csuklóját vagdossa valamilyen (viszonyítva) piti dolog vagy hülyeség miatt. Neked pont most kellene kiélvezned hogy még gyerek vagy, mert ettől már csak szarabb lesz. De ha ezzel megbántottalak akkor elnézést kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!