Undorító, ha egy nő lába szőrös?
Figyelt kérdés
Nem erre a nagyon fekete és hosszú szőrre gondoltam, hanem ilyen kis pihe és szőke... Vélemények?2013. jún. 23. 20:57
3/10 anonim válasza:
Tudod mi a gond? Hogy hiába pihe és szőke, én még olyat nem láttam akinek ne kellett volna borotválni ezt is, mert fénynél látszik, és kell borotválnod mert ha megszokod és nem lesz feltűnő a szemedben, akkor nem fogod tudni miért nevetnek ki :D
21/F
4/10 anonim válasza:
Fénynél látszik igen, de akkor mi van? A szőke pihék semmiképp nem undorítóak, még csak nem is csúnya. A nők arcán is van ilyen, akkor borotválják talán azt is? Vagy a karjukat, hasukat, hátukat, mert szőke pihe mindenhol van szinte.
5/10 anonim válasza:
Egy frászt undorító. Örülj neki, hogy csak pihe. Le nem szedném (ha nő lennék és csak szőke pihe lenne).
6/10 anonim válasza:
szóval neked szőr helyett szőke pihe nő a lábadon? az igen. amúgy biztos látszik szépen, szóval ja, undorító.
7/10 anonim válasza:
Hát nem túl szép. De szerintem pl. a combon a szőke 'pihe' egyáltalán nem zavaró.
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem undorító,nekem semmi bajom nincs vele.
9/10 anonim válasza:
Szerintem sem undorító. Most az össszes nő gyantázza az egész lábát,combját, hasát,hátát,arcát??
10/10 anonim válasza:
hát nem tudom mi abban az undorító...valaki elmesélné esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!