Undorító ha egy fiúnak eléggé szőrös a lába illetve a combja?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 07:26
1/13 anonim válasza:
Undorító, ha az embernek barna haja van?
Undorító, ha két fülem van?
Undorító, hogy egy nőnek melle van?
Ha ezekre a válaszod "igen", akkor undorító egy fiú lábán a szőr.
Egyébként pedig természetes és normális.
2/13 anonim válasza:
Ez tök természetes dolog. Undoritó amikor egy csávó csupasz, persze vannak helyek ahol elvárom, hogy az legyen. A férfias férfiak szőrösek!!!
3/13 anonim válasza:
NEM!! Az az undorító,ha szőrtelenít.
4/13 anonim válasza:
Engem nem zavar, egy férfi inkább legyen szőrös, mint csupaszcsiga.
5/13 anonim válasza:
az az undorító ha leszedi...
az b*zis.
6/13 anonim válasza:
hehe, tudtam én. a nyakamat tettem volna arra, hogy miután a hónaljszőr higiéniátlan, undorító és ápolatlan, ergo le kell borotválni a férfiaknak is, azután tuti bejön a lábszőrtelenítés. hajrá fiúk!
7/13 anonim válasza:
egyáltalán nem undorító ha szőrös egy pasi lába...számomra az undorító ha teljesen csupasz a lába...
16/L
8/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem undorító, erre mondják azt, hogy férfias:)
Mint az én barátom lába! Hmmmmmm, imádom:) Olyan jó izmos és szőrös, mint amilyennek lennie kell:)
23/L
9/13 anonim válasza:
egyáltalán nem undorító! teljesen rosszul leszek ha meghallom a gyanta szót férfiak esetében... mi folyik itt Gyönygyösön kérem? :D NEM GÁZ!NEHOGY LEBOROTVÁLD VAGY LEGYANTÁZD!
10/13 anonim válasza:
NEM!!!!!!!
az az undorító, amikor leszedi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!