Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egyszerűen nem tudom elviselni...

Egyszerűen nem tudom elviselni a macskámat! Rám támad, nem lehet vele egy helységbe megmaradni, minden tiszta macskaszőr, kiengedni nem tudom, a konyhába van kizárva, naponta takarítok, de így is undorító h minden szőrös. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kiszoktam vinni sétálni, fésülöm a szőrét de semmi nem használ. Neki se jó h be van zárva mert nem egy nyugodt cica, meg nekem sem jó ez az egész mert már nagyon elegem van belőle. Terítő sincs az asztalon, se szőnyeg, se semmit nem lehet elől hagyni. 9 hónapos ivartalanított fiúcska amúgy....
2012. okt. 4. 11:05
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés. Annyi jut most eszembe, hogy a macskák nagyon érzékenyek a helyiségekre, főleg a kisugárzásuk miatt. Ha esetleg van más helyiség, ahol ideje hosszabb részét tölti, költöztesd át, hátha megnyugszik.

Amúgy meg a konyha már csak amiatt sem a legjobb hely e célra, hogy ott készül a étel, és ott is tárolunk ételeket; pont ott legyen macskaszőr...? ;)

2012. okt. 4. 11:19
 2/29 A kérdező kommentje:
A szobába nem tudom beengedni, ami egyben a nappali is mert rám támad folyamatosan, harap,karmol vagy csak lendületével nekem ugrik. Ezért muszáj vagyok a konyhába ami egybe van az előszobával ott tartani.Régen a szobába is jöhetett nyitva voltak az ajtók. De az se akadály amúgy neki, simán felugrik és kinyitja a kilincset és igy még a fürdőbe is szabad bejárása van. Az a szerencse h maximum reggelizni szoktam itthon így nem igazán használom a konyhát. Nem tudom mit csináljak vele.. :(
2012. okt. 4. 11:33
 3/29 anonim ***** válasza:
13%
hajítsad ki az ablakon és soha többet ne engedd haza..vegyél halakat
2012. okt. 4. 11:40
 4/29 anonim ***** válasza:
82%
Minek kellett neked az a macska, ha most minden bajod van szerencsétlennel?
2012. okt. 4. 11:48
 5/29 A kérdező kommentje:
Volt már pár macskám de ilyen még nem... Nagyon szeretem az állatokat, de ilyen kis agresszív vadállat macskára nem számítottam... És ő nem egy nyugodt lomha játékos cica...
2012. okt. 4. 11:56
 6/29 anonim ***** válasza:
90%
Akkor keress neki egy felelősségteljes gazdit! Ha képes vagy a konyhában tartani, nem is értem miért háborogsz a macskaszőr miatt.
2012. okt. 4. 12:05
 7/29 Vicuska87 ***** válasza:
59%

Ne csodálkozz hogy ilyen a cicád!

A macskával rengeteget kell foglalkozni. Ez pedig, hogy harap, és karmol a játék része, amit valószínű játék és macskabútor hiányában rajtad végez el. Meg is érdemled!

Csak akkor tarts macskát, ha biztosítani tudod a megfelelő körülményeket!

2012. okt. 4. 12:12
 8/29 anonim ***** válasza:
95%

Megoldás a problémádra az,hogy keresel egy új gazdát a cicának akinek nem undorító a macska szőre(ami ugye jár a macskához)

Azért ilyen a macskád mert gyűlölöd és ezt érzi!

Azt meg kérlek ne mond,hogy az eddigi cicáid nem szőröztek.

Gyakorlatilag maximálisan kirekeszted szegény állatot a családi életből.És naponta egyszer mész a konyhába...

Te nem szereted ezt a cicát,ne szenvedjetek!Egy darabig hanyagold az állattartást.(ne haragudj,de állattartóként 9 lakásban tartott cica mellett soha nem fogalmazódik meg bennem hasonló mint ez a kiírt kérdés)

2012. okt. 4. 12:50
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nem értesz a macskához akkor minek tartasz? Nyafogsz, hogy milyen undorító, hogy minden szőrös (feltételezem, hogy whiskast és társait eszi vagy annál rosszabbat, valószínűleg az okozza, de ez már kérdés). Ha nem akarsz macskaszőrt a lakásba minek a macska? Főleg bezárva... agyam eldobom...

Először is próbáld meg tanítani, ha kell permetezd le vízzel, de sose üsd, mert csak vadabb lesz. Vagy próbáld elajándékozni valakinek aki ért is a macskákhoz.

2012. okt. 4. 15:19
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

ma 11:48

Na, jól lepontoztál kérdező. De akkor is fennáll a kérdésem. Minek kellett neked macska? Zavar a szőr, zavar ez, zavar az. Tudtad nem, mivel jár a macskatartás...szőrrel, kosszal, karmolászással, stb. Milyen tanácsra vársz? Ajándékozd el. Mást nem tehetsz. Megszoksz, vagy megszöksz..

2012. okt. 4. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!