Még nőhet a mellem?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon kicsi a mellem. 75/A-s szoktam hordani, demég abba is kétszer beleférne még a mellem. Csak azért hordok nagyobbat hogy legalább legyen valami mellem.
15/l
2013. jún. 22. 17:55
1/8 anonim válasza:
Nekem a te korodban csak 70/A-s volt, szóval ne sírj, fog még nőni.
2/8 A kérdező kommentje:
A 75/A az nagy rám! Azt írtam hogy csak azért hordoknagyobbat, hogy legalább legyen mellem.
2013. jún. 22. 18:03
3/8 anonim válasza:
Ne aggódj a melled miatt mert még nőhet, de ha nem nőne, akkor is lehetsz nagyon szép lány! Egy lányt sem a melle tesz értékessé!
4/8 A kérdező kommentje:
Háteddig nem ezt vettem észre sajnos.:( Eddig azok a fiú akik nekem tetszenek(tetszettek) mind a nagyobb mellű lányokat választottak.
2013. jún. 22. 18:15
5/8 anonim válasza:
Jaj, 15 éves vagy - 20-on éves korodig még nőhet a melled. Ne ezzel foglalkozz. Ha a fiúk a nagymellű lányokat figyelik, akkor nem is érdemlik meg, hogy velük legyél - elvégre nem guminő vagy, nemde? :)
6/8 anonim válasza:
Nekem is mindig kis mellem volt, nincs 75AA sem, de mindig szerettek a pasik, nem ezen múlik a szépség, meg semmi sem.
De gondolom neked sem egy olyan pasi kell akinek a mellméret számít, azok szexmániás felszínes idióták mind.
A melled még 21 éves korodig nőhet, de nem biztos hogy fog. Nem árt ha egészségesen étkezel, sportolsz, stb. Az segíthet a normális fejlődésben.
7/8 A kérdező kommentje:
Normálisan étkeze. És sportolok is évek óta. Minden napfutok fél órát és utána jön a keményebb edzésem. Egézszégesen táplálkozom. Persze azért néha belecsúszik egy-két süti is.
2013. jún. 22. 20:37
8/8 anonim válasza:
Nekem tetszenek a kis mellű lányok. Ha gondolod írj privátot. :) 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!