17 évesen nőhet még a mellem?
Figyelt kérdés
olvastam itt hogy örökletes,majd megkérdeztem anyukámat aki 75.c-s melltartót hord, hogy neki mikor kezdett el nőni és azt mondta hogy 16 éves kora körül már megvolt ez a 75.c-s méret.. nekem egyébként 70.a-s melltartóim vannak ami egyenlő a semmivel. ha ez számítana 46 kg és 160 cm vagyok2013. febr. 23. 22:16
1/4 anonim válasza:
Hízzál!!!!
Én kb egy év alatt szedtem fel majd 8 kilót és nagyok lettek a melleim:DD szerintem nőhet:) Mindenki irigykedik h szinte csak a mellemre ment a felesleg...xd
17/L
2/4 anonim válasza:
Én azt olvastam sok helyen, hogy 21 éves korig nőhet. (Addig reménykedtem, de hiába.)
3/4 anonim válasza:
Már sok kérdéshez leírtam válaszként az én esetemet, hátha reményt ad:DD Nekem világéletemben 75/B volt, 173 cm-hez és kb 67-68 kg-hoz. Szóval nem egy nagy izé... Fogytam 10 kilót, így most 173 cm-hez és kb 58-59 kg-hoz 75/D, vagy ha még jobban leadok, és az 57-hez közelítek, akkor már 70/C vagy D. Szóval valahogy a mellemből is ment le, de körülötte még jobban :"D De én későn érő vagyok. Az arcom is fiatalos, pedig 21 fele közelítek már. Anyum ugyanilyen típus volt fiatalon, csak ő 163 cm és 50 kg, de láttam régi képeken, hogy ugyanaz mint én: lapos has és nagyobb mellek, klasszikus homokóra. Szerintem az a titka hogy a fogyással meg az évek múlásával egyre inkább elnyertem a felnőttesebb alakom, most hogy kinőttem a tinikorból már elvileg. Ahogy elnéztem, mamámnak is van azért, szóval nem tudom, szerintem örököltem. Van egy féltesóm, ő még csak 14, de neki is eléggé nagyok, mondjuk ő alma alkat, és azért. De eléggé hirtelen nőttek meg neki is, mondjuk mostanság fogyott, úgyhogy lement onnan is, de korához képest akkor is méretes:D Szóval mások vagyunk. Neki 13 évesen lett nagy nekem meg 19 évesen XD Amikor nem is számítottam rá:D
4/4 anonim válasza:
21 éves korig nőhet valóban... de nem biztos hogy fog is nőni. A 70/A méret meg teljesen jó, mivel vékony vagy, ahhoz ez arányos, semmi gond vele. Persze ha híznál tuti nőne a melled is.
Az hogy örökletes... hát igen, mint minden más is, de örökölhetted bármelyik nagyitól is, nem csak anyudtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!