Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit szóltok a nagymellű...

Fiúk! Mit szóltok a nagymellű nőkhöz, akik ha leveszik a melltartójukat, lóg a mellük? Nagymellű lányok, Ti nem szégyellitek, hogy ilyen?

Figyelt kérdés
Persze csak a súlya miatt lóg..

2013. jún. 21. 16:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
16:45-ös! Én nőként mondom, hogy szépek a melleid. Hidd el láttam olyan korombeli lányt (24 évest), akinek nagy melle van, csak épp tartalom nincs benne, lógnak, mint két lapos tejes zacskó. Szerintem az sokkal borzasztóbb, mint két kerek. Ráadásul 10-ből 9 pasinak tuti bejönnek a keblek.
2013. jún. 21. 23:01
 12/13 anonim ***** válasza:
11-ES! azon a képen tartja valamennyire a felső... :(
2013. jún. 21. 23:53
 13/13 anonim válasza:

Azok a nagymellű lányok, akik törődésre vágynak nálam nyugodtan jelentkezhetnek :-)

Viccet félretéve, én imádom a nagy melleket, még az sem zavar, hogy ha lóg. Nincs a világon izgatóbb dolog egy csinos nagymellű nőnél, főleg, ha természetes a mell!!! Az sem zavar, ha kicsit husi a csaj.

2016. szept. 19. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!