Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi ez a színvonal most komolyan?

Mi ez a színvonal most komolyan?

Figyelt kérdés

[link]

Komolyan SZÉP közülük bármelyik is? :D Minek neveznek ilyesmi versenyekre én nem értem...

2013. jún. 20. 11:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
ó te jó ég!
2013. jún. 21. 05:31
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

20-as egy kepet raktan fel - nem kepeket. Egot nem kell gyujtenem egy anonin oldalon, megkapom eloben olyantol aki szamit.

Te verted magad hogy jajj megneznel minket, hat tessek.

De mint mondom rinyalsz hogy eleged van hogy lehuzzak a masikat de te magad - gondolom hogy jajj nehogy mar azt mondd hogy csinos a ruham vagy akarmi - itt izelsz hogy neked meg en nem tetszem. Mondom nekem meg azok a csajok. Meg masoknak se. Szoval hagyd abba az alszenteskedest mert ugyanugy neked is van velemenyed es szerintem benned is megfogalmazodnak nap mint nap olyan gondoltaok hugy hu ez a csaj milyen dagadt hogy vehetett fel ilyen ruhat, vagy hogy ez a srac elmehetne mar borgyogyaszhoz...

Ilyen az emberi termeszet. Ettol fuggetlenul nem megyunk oda hozzajuk es vagjuk a kepukbe - pedig par furdetlen dog megerdemelne.

Ez as oldal meg arra jott letre hogy le lehet irni a velemenyed.

Jogvedoskodni meg menj mashova... -_-

/es pluszba ha fotot kersz akkor ne dunnyogj azutan ha valaki mer es linkel... /

2013. jún. 21. 09:10
 23/24 anonim ***** válasza:
Kért a halál képet rólad..nem érdekelsz..csak leírtam a gondolataimat. :D
2013. jún. 21. 21:36
 24/24 anonim ***** válasza:
Hát ezek a beállások, sminkek borzasztóak. Egy kis természetesség!!! A lány, aki meg linkelt magáról képet, jól néz ki, ezeknél a szépségkirálynőjelölteknél meg aztán fényévekkel szebb, és respect neki, amiért fel merte vállalni magát.
2013. jún. 24. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!