A Bp. -i Wasabi étteremben miért csökkent a színvonal?
Figyelt kérdés
Régen rendszeres látogatója voltam, mostanság újból elmentem és szomorúan tapasztaltam, h rengeteg jó ételt levettek a futószalagról. Ezt kérdőre is vontam ott, de csak annyit mondatotak, hogy ők is mondták a vezetőség felé, h rakják vissza a kajákat.2013. máj. 17. 20:32
1/3 anonim válasza:
Érdekes feltételezés, hogy majd az egyszeri gyakorizó jobban tudja, mint maga az étterem személyzete.
2/3 anonim válasza:
De úgy általában a legfőbb ok a költséghatékonyság növelése, magyarán minél kisebb befektetéssel minél nagyobbat kaszálni. Az étterem megél az imidzséből is, a kaja már nem fontos.
3/3 anonim válasza:
A gazdasági vállság kihat rájuk is régen te is többet mentél mint most csökkent a forgalmuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!