Milyen étteremben mosogatni? Most jelentkeztem egy mosogatói állásra, ezért érdekel, hogy mire kell figyelni, miben különbözik az otthoni mosogatástól.
ó, sokkal jobb mint kint a szabadban árkot ásni,tűző napon,havasesőben,stb,
bent vagy fedett, meleg helyen,tapicskolsz a langyosvízben,közben elmosol edényeket,és még pénzt is kapsz érte,
Nos, kemény meló, a fekete mosogatóban reggeltől zárásig kell mosogatni. A fehérben nyitástól zárásig, és ha egyedül csinálod akkor egyikből a másikba kell rohangálni. Szakács vagyok és tanulóként ebben is volt részem:) Persze nem non-stop kell mosogatni, mert a szakácsok egy része (az öntelt egománok) nem pakolnak el maguk után, így az is lehet hogy a te dolgod lesz.
Na meg elég sok edényt használunk alapvetően, na meg a lecsöpögést is bele kell számítani, mert hivatalosan nem lehet konyharuhával szárazra törölni az edényeket.
Attól nehéz, hogy egész nap a kezeddel dolgozol. Ugyan egyszerre 25 kilónál többet nem emelsz, de állandóan pakolni kell kisebb súlyokat, erőt kifejteni a mosogatáshoz, mindeközben hajolgatni.
Önmagában a kapálás sem hatalmas munka, pici mozdulatokat kell tenni egy nem túl nehéz szerszámmal, de kérdezz meg egy parasztot, hogy 8 óra kapálás után hogy szokta érezni a hátát...
..ilyen a mosogatás is. Elvileg ugyanaz, mint amit otthon csinálsz, csak ha nem 5 tányért kell elmosogatni, hanem ezret, közte pedig van három olajos lábos, amibe be kell hajolni és teli izomból dörzsölni, akkor azért már másról beszélünk.. majd meglátod :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!