Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen étteremben mosogatni?...

Milyen étteremben mosogatni? Most jelentkeztem egy mosogatói állásra, ezért érdekel, hogy mire kell figyelni, miben különbözik az otthoni mosogatástól.

Figyelt kérdés

2013. máj. 7. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Készülj fel : kemény fizikai munka : a fekete mosogatástol kezdve minden _ez amikor nagy lábosokat neked kell elmosni ..
2013. máj. 7. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
32%

ó, sokkal jobb mint kint a szabadban árkot ásni,tűző napon,havasesőben,stb,

bent vagy fedett, meleg helyen,tapicskolsz a langyosvízben,közben elmosol edényeket,és még pénzt is kapsz érte,

2013. máj. 7. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én bármi mást bevállalnék, csak éttermi mosogatást ne, mert pokoli kemény munka.
2013. máj. 7. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kemény... bár kinek mi számít annak, meg gondolom helyfüggő is. Én külföldön csináltam tavaly, az elég nehéz volt. Attól is függ, mekkora az étterem, hányan vagytok a munkára, milyen a főnök, stb. De könnyű dolgod nem lesz.
2013. máj. 7. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen más mint az otthoni mosogatás. Majd pontosan megmondják mit is kell tenned. Ha jo a fizikumod, gyomrod, kitarto vagy, menni fog.
2013. máj. 7. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Kösz szépen az eddigi válaszokat, de sajnos nem értem, hogy mi lehet benne olyan kemény. Fekete mosogatás gondolom csak nap végén van, a fehérnél pedig hétköznapi dolgok jöhetnek szóba, csak több fázisban. Én így gondolom alapvetően, de biztos kemény, ha így mondjátok, meg tudjátok konkrétan mondani, hogy mitől olyan nehéz munka ez?
2013. máj. 7. 17:44
 7/8 DarkLantern ***** válasza:
62%

Nos, kemény meló, a fekete mosogatóban reggeltől zárásig kell mosogatni. A fehérben nyitástól zárásig, és ha egyedül csinálod akkor egyikből a másikba kell rohangálni. Szakács vagyok és tanulóként ebben is volt részem:) Persze nem non-stop kell mosogatni, mert a szakácsok egy része (az öntelt egománok) nem pakolnak el maguk után, így az is lehet hogy a te dolgod lesz.

Na meg elég sok edényt használunk alapvetően, na meg a lecsöpögést is bele kell számítani, mert hivatalosan nem lehet konyharuhával szárazra törölni az edényeket.

2013. máj. 8. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól nehéz, hogy egész nap a kezeddel dolgozol. Ugyan egyszerre 25 kilónál többet nem emelsz, de állandóan pakolni kell kisebb súlyokat, erőt kifejteni a mosogatáshoz, mindeközben hajolgatni.


Önmagában a kapálás sem hatalmas munka, pici mozdulatokat kell tenni egy nem túl nehéz szerszámmal, de kérdezz meg egy parasztot, hogy 8 óra kapálás után hogy szokta érezni a hátát...


..ilyen a mosogatás is. Elvileg ugyanaz, mint amit otthon csinálsz, csak ha nem 5 tányért kell elmosogatni, hanem ezret, közte pedig van három olajos lábos, amibe be kell hajolni és teli izomból dörzsölni, akkor azért már másról beszélünk.. majd meglátod :-D

2013. máj. 20. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!