Jelentkeztem Socialblade partnernek és egy ilyen emailt küldtek nekem akkor mi a teendó? (a levél lent)
Hi there,
I’ve sent you an invitation to the RPM Network. You’ll find it sent to the email address associated with your YouTube account. Look for an email from noreply@youtube.com and click the link contained within. If you have successfully accepted the invitation you should see "RPMNetworks" in your YouTube account status (found in YouTube Dashboard > Channel Settings).
IMPORTANT—Once RPMNetworks is listed in your account status, send an email to cms@makerstudios.com with the subject line "Accepted - [INSERT YOUR CHANNEL NAME HERE]".
It’s extremely important that you notify us when this step is complete, so we can enable advertisements on your content!
For more detailed instructions and screenshots, please refer to the FAQ on RPM's blog: [link]
-CMS Support
Sikerült a partnerséged.
Már csak össze kell kapcsolnod a RPM céggel.
megadni nekik az utaláshoz a paypal számlaszámot és a lakcímet.
+sok Youtubeos extrát használnod!:D
Helló!
Hova kell küldeni a paypalt és a lakcímet?Csak mert én is jelentkeztem, el is fogadták, össze lett kapcsolva a yt és a socialblade (ezt írja a csatornakezelőben), de nem adtam meg semmi adatot...nem kérte...mi a teendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!