Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi ez a színvonal most komolyan?

Mi ez a színvonal most komolyan?

Figyelt kérdés

[link]

Komolyan SZÉP közülük bármelyik is? :D Minek neveznek ilyesmi versenyekre én nem értem...

2013. jún. 20. 11:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
úgy értettem, Győr utcáin látni sokkal szebb lányokat is.
2013. jún. 20. 11:57
 12/24 anonim ***** válasza:
Fúj ezek nem,hogy nem szépek egyenesen rondák. Rehosek Nikolettől meg a hideg is kirázott. Talán Németh Dóra az egyetlen szép lány,de nála is vannak azért százszor szebbek.
2013. jún. 20. 12:00
 13/24 anonim ***** válasza:
Van közöttük kifejezetten szép is.
2013. jún. 20. 12:27
 14/24 anonim ***** válasza:

Jesszusom!

Ez halal bena...

A Dora csak azert tetszik nektek mert nagyon vilagos szoke kifele podiritett haja van. Amugy a beallasa iszonyat... latszik a sonkas combja. Az a cipo a 4-es fout mellett talan elmenne... Es az arca se szep. Aranyos, de nem szep!

A Varga testvereknek szep arcuk van, kar hogy husik!

A 2. lany beallasa egyenesen szornyu. Ez a poz a vekony modelleknek all jol ahogy szepen latszodik a valla formaja a kulcscsont es minden...

De a legjobb ezek a wannabe beallasok es sminkek es oltoztetezek.

El lehet oket vinni autoszalonba, ruhat aggatni rajuk, kisminkelni oket... de valahogy megis olyan ocska hatasa van az egesznek.

Nem bocsi a kritikaert en igy latom.

/ es nyugi magammal szemben meg magasabb a merce/

2013. jún. 20. 12:33
 15/24 anonim ***** válasza:
Ezek az amatőr pózok.. kiver tőle a víz. Tényleg nem kifejezetten szépek.
2013. jún. 20. 13:16
 16/24 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék a válaszolók képeire is. Nem értem manapság ezt az irdatlan mennyiségű rosszindulatot az emberekben. Ha valaki lecsúnyázza magát,akkor önbizalom hiányos meg blabla, ha meg valaki fel meri vállalni magát,mert esetleg elégedett magával akkor leoltjátok a fenébe. Nézzetek már magatokba. Jelentkezzetek ti a versenyre és mutassátok magatokat!
2013. jún. 20. 20:23
 17/24 anonim ***** válasza:

hat figyelj az se jo ha hot onbizalomhianyos valaki, nah meg az se amikor sokat gondol magarol...

pl. szerintem en nem vagyok ronda, mondanam hogy csinos vagyok, de egy szepsegversenyre nem neveznek mert tudom a hianyossagaimat.

inkabb az a szanalmas hogy mennyire szinvonaltalanak mar ezek az ugynezevezett szepsegversenyek... mar a 3000 lelkes kis falu is tart ilyeneket... xD

kep rolam (szerintem meg ez a bena tukorben fotozos beallasom is jobb mint 1-2 fenti, pedig nekem aztan nem volt fodrasz, sminkes, stylist meg fotos a seggem mogott - neha elgondolkodom mit tudnanak belolem kihozni ilyen profi szakemberek)

[link]

2013. jún. 20. 20:31
 18/24 anonim ***** válasza:
Nos,nekem meg te nem tetszel. Na bumm. Egy falunak is kellenek programok. Ott is él egy közösség, annak is megvan a maga szépsége. (laktam faluban is). Miért ne lehetne ott is bármiféle rendezvény? Talán csak a városok kiváltsága? Mellesleg tudod mindenkinek más szép, ezt tudjuk. De szánalmas dolog így kijelenteni, hogy attól,hogy valaki nem tökéletes, ne jelentkezzen...vagy bújjon el a világ elől? Egyáltalán miért kell bárkit becsmérelni? Miért nem lehet békében meglenni egymás mellett anélkül,hogy bántanánk a másikat? Én pont le.szarom,ki hogy néz ki. Maga dolga. Épp ugyanúgy azt is le.szarom,hogy rólam ki mit mond. Egyszerűbb így az élet.
2013. jún. 20. 21:16
 19/24 anonim ***** válasza:

Jesszuskam akkor most senkinek se lehet velemenye?

Amugy a sajat logikad altal sajat magad is oltod "nekem meg te nem tetszel"

(nem halok bele amugy, akinek a kep keszult annak tetszem, nem is kicsit) de kivancsi lennek amugy rad is ha mar ilyen vagy :)

igen, lehet programja egy falunak is. de nekem egy kis csitri ne jojion azzal hogy o szepsegkiralyno volt 17 evesen - jah Pereputtyfalvan konnyu, csak azt nem teszi hozza... kb. mint Csobot Adel...

Nah ennyi.

Hagy legyen mar az embernek velemenye.

Es igen. Ne jelentkezzen ilyen versenyre olyan akinek nincs meg hozza az adottsaga - a sajat erdekeben - mint latod a kommentek 99%-a benanak tartja ezt.

varom a kepet...

2013. jún. 20. 21:38
 20/24 anonim ***** válasza:
Édes,neked pláne nem fogom magam mutogatni. Meg nem alacsonyodok le az itt egót gyűjtögetők szintjére. Én ebből már kinőttem rég. :) Mint már mondtam,nem érdekel ki milyennek lát. Magamnak tetszem. Ez a lényeg. Az,hogy te bátran mutogatod a képeket, a te dolgod. Persze,hogy lehet véleményed. Csak unalmas már,hogy folyton azt olvasom/hallgatom,hogy "né már milyen csúnya,meg hogy néz ki,stb.." unalmas. És értelmetlen. Ennyi.
2013. jún. 20. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!