Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a műkörömről?

Mi a véleményed a műkörömről?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 13:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem speciel nem tetszik a műköröm, a nagyon hosszúakat, és hegyes végűeket kifejezetten csúnyának találom. Számomra rejtély, hogy tudják elvégezni mindennapi teendőiket úgy, hogy fél méteres a körme.

Szerencsére sosem volt szükségem rájuk, nő a körmöm szépen magától :) Körömnél is ízlés dolga, én imádom az élénk színű körömlakkokat (szerintem már kb. a szivárvány minden színében van egy :D), mások csak a halvány színeket részesítik előnyben, megint mások meg maximum átlátszó körömlakkot hajlandóak felrakni.

2013. jún. 19. 15:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt sokáig. De soha többet. Bár némelyik még mindig tetszik, már nem hordanám.
2013. jún. 19. 16:21
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Ronda, prolis, igénytelen!
2013. jún. 19. 22:20
 14/14 anonim válasza:

Nem szép.Egy egészséges,ápolt köröm sokkal szebb.

Imádom,amikor a kis 15-17 éves "felnőtt" "nőknek" ilyen van,és hagyják lenőni...annál gusztustalanabb nem is lehetne a kezük!

2013. júl. 7. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!