Rettentő visszataszító és semmi nőies nincs benne. Ezen kívül általában utal a viselője agyi kapacitására.
24/F
Bár én lány vagyok azért válaszolok.
Szerintem minden pasinak más jön be. Volt két pasim is aki még a nagyon világos körömlakkot is utálta, volt akinek mindegy volt, és volt aki oda meg vissza volt a műkörömért :D
Nekem pl. tetszenek. Fő h szép és ápolt legyen egy lány keze! A műköröm is lehet igényes. ezerszer jobb és szebb mint egy lerágott stb köröm.
Az első válasza hülyeség. Komoly diplomás v egyetemista nőknek ugyanúgy van műkörme. Tény h nem a baromi hosszú hegyes csillogó villogó de nekik is van. Ha meg nem lenne nőies, akkor a férfiaknak is lenne. :D
Ameddig ízléses (lehet egy hosszú hegyes is ízléses, csak igen ritka... általában az "átlagos"-ra mondom azt h ok) addig semmi bajom vele. De sztem más fiúknak se, még azoknak se akik az ellenkezőjét álíítják, mert sztem a legtöbben észre se nagyon veszik, csak azt h szép a lány keze. Már akit érdekel ez egyáltalán. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!