Mi a véleményed a műkörömről?
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 13:55
1/14 anonim válasza:
A nem túl hosszú, francia, vagy csak sima bőrszínű nagyon tetszik. A többi nem.
L
3/14 anonim válasza:
Természetellenes.Akkor inkább növeszd meg a körmös és legyen rajta egy szép lakk.
4/14 anonim válasza:
99%-ban borzasztóan közönséges hatása van, mint a viselőjüknek úgy általában
Legfeljebb a nem túl hosszú, sima francia az még tud szép és ízléses lenni.
5/14 anonim válasza:
Ízléssel nem lehet vitatkozni. Van akinek tetszik, van akinek nem. Pont. A kérdés ezért is felesleges. Ha neked bejön, csináltass, ha nem, akkor ne.
6/14 anonim válasza:
Nekem nem jön be, bár van ami szép, és ízléses, mondjuk inkább készíteném, mint hordanám..:)
7/14 anonim válasza:
A legtöbb szerintem is közönséges, amatőr munka amit az utcán látni.
Vannak sima, elegáns vagy csinos műkörmök, de az rohadt ritka. A természetesség híve vagyok.
8/14 dolli. válasza:
én még sosem láttam szép műkörmöt.
9/14 anonim válasza:
Én szó szerint undorodom tőle egy ideje, ránézek és a hideg ráz, legyen akármilyen szépre meg igényesre csinálva. Nem ítélek el senkit miatta, de nekem ha fizetnének érte sem kéne. Úgy meg pláne, ha nekem kell érte kiadni egy vagyont. Baromi felesleges költekezésnek érzem, nem egy olyan dolog, ami nélkül ne lehetne elélni igazából. :D
10/14 anonim válasza:
Nekem rövid van, kocka, francia körmöm és nem tipp meg ilyenek a saját körmömre van a zselé felkenve :) Volt tippes körmöm rövid, és annyira idegen volt számomra mint amikor a kutyára cipőt adnak :D Szóval az nem de a saját körmömön is ugyanolyan szép és jó mint a tippen :) Nagyon szeretem mert leszoktam a körömrágásról és nem kell elrejtenem a kezemet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!