Nagyon veszélyes vagyok a társadalomra ilyen combokkal?
Úgy értem ha mondjuk egy ilyen rövid gatyát felveszek mindenki kimenekül a világból? :D
Bikiniszezonra gondolni se merek, kicsit ráfeküdtem az edzésre mostanában, mert rám fér.
18/L
Szerintem formásak a combjaid...
De b*szki én a múltkor olyat láttam: csaj...vagy négyszer ilyen vastag volt a lába, de nem genetika, vastag csont, vagy tömör, hanem HÁJAS..és lötyögött a hája...és ez még oké is lett volna (bár egészséges étkezéssel leehetett volna segíteni rajta), de emellé még szörnyen narancsbőrös is volt...jó még ez se lett volna annyira ház, ha nem pi**a szoknya van rajta...azt hittem behányok...O.o
Szerintem a te lábad határozottan esztétikus látványt nyújt, és ha valaki beszól miattuk neked, akkor mesélj az előbb említett csajról neki...:)
18/L
Utolsó ez nem szép tőled, a hájas nők is emberek és, ha nem tetszik nem kell odanézni, úgy néz ki ahogy akar :)
Kérdező én szívesen benedvesíteném a nunikádat ;)
Dehogy is! Valakinek pont ezt tetszik!
Amúgy anyámnak nagyobb van! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!