Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez még nem számít soknak?

Ez még nem számít soknak?

Figyelt kérdés
12/L vagyok és legutóbbi mérésen 164 cm és 64 kg voltam. Külsőre nem vagyok dagadt, csak kicsit kerek alakom van. Anyum szerint is még pont normális, meg a csontjaim is erősek, szóval az is közrejátszhat. Tervezem, hogy majd rendszeresen fogok sétálni, ha nem lesz ilyen, khm... borzalmas időjárás. De kérlek szépen, ne írjatok bunkó választ, ha szerinted sok ez a súly, akkor ne azt írd, hogy "Dagadt vagy.", hanem fejezd ki magad normálisan. Ha képes vagy rá. És bocsi, ha rossz kategória.

2013. jún. 3. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem kicsit sok ez, főleg 12 éves korban. Egy kifejlett, felnőtt nőnek a súlyhatár 164 cm-hez 60-65 kg között lenne. Nem kell fogyóznod, mivel még fejlődő szervezet vagy, de figyelj az egészségesebb táplálkozásra. Jó, ha sportolsz valamit, ezt kösd össze valami hobbival, mert úgy könnyebben leköt (Pl. ha szereted a lovakat, járj lovagolni, ha van kutyád, vele menj futni, vagy ha szeretsz fényképezni, ilyen céllal indulj el kirándulni)
2013. jún. 3. 12:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Lovagolni sajnos nem tudok, de tanulom (igaz, nem túl komoly a dolog...). :) A görkorizást imádom, csak nem tudom, kivel menjek, mert egyetlen barátnőmnek olyan betegsége van, hogy nem csinálhat ilyeneket, mert ha elesik, nagyon lassan gyógyul meg a véraláfutás stb. És szerintem nem is tud, de megkérdezem.
2013. jún. 3. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy kicsit sok 12 évesen.

Én 163/63 vagyok, szóval egy alakunk lehet. Nem vagyok kövér, de azért van rajtam egxy 5-10 kiló felesleg, de én sokkal idősebb vagyok nálad.

Bár ha 12 évesen 164 centi vagy, még lehet, hogy nyúlni fogsz hozzá.

Nem kell fogyókúráznod, arra ráérsz később meg úgy 20-30 kilóval nehezebben. De ne egyél sok édességet, csak vizet igyál, és mondjuk menj haza gyalog a suliból, ne használj liftet, hanem lépcsőzz. Ilyen hétköznapi apróságok.

2013. jún. 3. 13:24
 4/7 A kérdező kommentje:
A kutyával való futás se rossz ötlet, mert amilyen energikus kis (3 éves, szóval nem a korára értem) pulink van, húz magával. De ha az utcán futok, akkor végig ugatnak a kutyák, a közeli réten pedig olyan buckás a talaj, hogy félek, könnyen megbotlok és kimegy a bokám, de kipróbálom azt is (mármint a futást, nem a bokaroncsolást :D).
2013. jún. 3. 13:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Másik válaszoló: idén, ebben a maradék 2 hétben gyalog járok suliba (oda-vissza), közel van (10-15 p), de jövőre 6 osztályos gimibe járok a belvárosba, ahová csak busszal lehet eljárni. :( Az szerintem is 90%, hogy még nyúlok hozzá, mert kisebb koromban sokkal kövérebb voltam látszatra (is), és ahhoz képest megnyúltam.
2013. jún. 3. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
32%
Igaza van Anyukádnak! Ez így nagyon is jó! :)
2013. jún. 3. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:
55%

"meg a csontjaim is erősek"

Jó kifogás! xD

Sportolj és egyél egészségesen! Akkor nem lehet baj az alakoddal! :)

2013. jún. 3. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!