Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, Nők, ti milyen gyakran...

Lányok, Nők, ti milyen gyakran tartotok kóla-csoki-chips napot?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy héten hányszor? Megbánjátok olyankor? Melegítőbe bújtok és zsíros hajjal nyomjátok aznap?

2013. jún. 2. 15:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Hát nem szoktam ilyen napot tartani :D otthon sosincs chips :D akkor eszem esetleg ha haverokkal beülünk valahova akkor van kóla meg chips is :D
2013. jún. 2. 16:28
 22/28 anonim ***** válasza:

Én sem szoktam ilyen napot tartani, és nem csak azért, mert fogyókúrázom. Sosincs itthon csoki, chips, cola, meg egyáltalán semmilyen nasi és üdítő. Nagyon ritkán szoktam engedni a csábításnak, de akkor sem ezeket nyomom, mert az ilyen löttyöket és a chipset például nem is szeretem... és érdekes, de a fagyit, jégkrémet sem. Ilyen esetekben inkább bevágok egy pizzát, hamburgert, nagy adag tésztát, csirkepörköltet, rakott krumplit, szóval ilyen tartalmasabb kajákat, és esetleg egy kisebb csokit vagy péksütit (rétes, kakaós csiga, karamell szelet, akármi). Nem feltétlenül tévé előtt, pizsiben/melegítőben, de megesik az ilyen is.

21l

2013. jún. 2. 18:25
 23/28 anonim ***** válasza:

Hát én is szoktam pihenős napot tartani, na de azért a leírtak... :DD

Szombaton vagy vasárnap szoktam, hetente 1-2x.

Kényelmes ruhában vagyok (régi farmer + póló), és egész nap gépezek, filmet nézek, ilyesmi. :D

De akkor sem élek egész nap chipsen meg csokin. :DD

Sőt, egyáltalán nem szoktam. Mindig eszek mindkettőből, nem tartok neki külön napot. Ugyanúgy étkezek, mint általában.

2013. jún. 2. 18:41
 24/28 anonim ***** válasza:
semmikor
2013. jún. 2. 19:17
 25/28 anonim ***** válasza:
Talán félévente egyszer eszek csipszeket. Amúgy nasizni úgy igazán kéthetente szoktam, ilyenkor bevágok egy doboz carte dort :)
2013. jún. 2. 19:23
 26/28 anonim ***** válasza:

hát, én külön ilyen napot nem tartok, de általában hétvégén szoktam csokit, csipszet enni.

53kg vagyok. és szinte minden hétvégén ezt csinálom, igaz, nem én egyedül eszem meg, elfelezem a barátommal. kólát ritkánt iszom, mert nehezebben alszom el tőle. emellett egyébként vegetáriánus vagyok, (szinte egész héten böjtölök...) de nem az a szigorú, tejterméket és tojást eszem.

2013. jún. 4. 14:07
 27/28 anonim ***** válasza:
Kólát soha. Csokit elég sokat szoktam enni, többször a héten egy táblával is sajnos, chipset csak ritkán, kb havonta. 52 kg vagyok.
2013. jún. 19. 12:15
 28/28 anonim ***** válasza:
Csokit azért gyakrabban eszek, csak egyszerre nem sokat. Na jó, vannak hetek amikor teljesen kimarad. Itthon meg ha senki se lát mindig melegítőben vagyok mert a belvárostól nem messze lévő faluban lakok, úgyhogy ide úgyis kevesen járnak, meg kert van, kint kutyák (nagytestűek) közéjük nem is mehetnék ki "utcai" ruhában, mert tönkretennék azonnal.:D Amikor viszont jön valaki, cicanaci és elmenős pulcsi kombinációban vagyok. És még ilyenkor is max 4 naponta megmosom a hajam, vagy kontyba fogom ha nagyon förtelmes. Chipset meg aligha eszek, tiszta pattanás leszek tőle:( Kólát meg azért kicsit szintén gyakrabban iszok, csak hát lightot. De már igyekszem teára cserélni, mert a kóla roncsolja a fogaimat nagyon:(( Ennyi:DD
2014. jan. 29. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!