Lányok, Nők, ti milyen gyakran tartotok kóla-csoki-chips napot?
Én sem szoktam ilyen napot tartani, és nem csak azért, mert fogyókúrázom. Sosincs itthon csoki, chips, cola, meg egyáltalán semmilyen nasi és üdítő. Nagyon ritkán szoktam engedni a csábításnak, de akkor sem ezeket nyomom, mert az ilyen löttyöket és a chipset például nem is szeretem... és érdekes, de a fagyit, jégkrémet sem. Ilyen esetekben inkább bevágok egy pizzát, hamburgert, nagy adag tésztát, csirkepörköltet, rakott krumplit, szóval ilyen tartalmasabb kajákat, és esetleg egy kisebb csokit vagy péksütit (rétes, kakaós csiga, karamell szelet, akármi). Nem feltétlenül tévé előtt, pizsiben/melegítőben, de megesik az ilyen is.
21l
Hát én is szoktam pihenős napot tartani, na de azért a leírtak... :DD
Szombaton vagy vasárnap szoktam, hetente 1-2x.
Kényelmes ruhában vagyok (régi farmer + póló), és egész nap gépezek, filmet nézek, ilyesmi. :D
De akkor sem élek egész nap chipsen meg csokin. :DD
Sőt, egyáltalán nem szoktam. Mindig eszek mindkettőből, nem tartok neki külön napot. Ugyanúgy étkezek, mint általában.
hát, én külön ilyen napot nem tartok, de általában hétvégén szoktam csokit, csipszet enni.
53kg vagyok. és szinte minden hétvégén ezt csinálom, igaz, nem én egyedül eszem meg, elfelezem a barátommal. kólát ritkánt iszom, mert nehezebben alszom el tőle. emellett egyébként vegetáriánus vagyok, (szinte egész héten böjtölök...) de nem az a szigorú, tejterméket és tojást eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!