Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, Nők, ti milyen gyakran...

Lányok, Nők, ti milyen gyakran tartotok kóla-csoki-chips napot?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy héten hányszor? Megbánjátok olyankor? Melegítőbe bújtok és zsíros hajjal nyomjátok aznap?

2013. jún. 2. 15:11
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
:D na ne mondjátok már hogy az élet édes bűnözéseiből ti egynek sem dőltök be. Csoki-kóla azért elég elterjedt.
2013. jún. 2. 15:25
 12/28 anonim ***** válasza:
Na jó, de hogy csak azt eszel, az gáz!
2013. jún. 2. 15:26
 13/28 anonim ***** válasza:

Én imádom a chipset, de ha gyakran tartanék ilyen napot, valszeg 80 kiló lennék..:D

Akkor eszem csak chipset, ha barátnőkkel filmezős napot tartunk - 3-4 havonta. Csokit nem igen szeretem, kólát meg kb 2 havonta iszom egy kis pohárral.

14/28 anonim ***** válasza:
Minden nap kólázok és chipsezek, otthon melegítőbe vagyok, de sose zsíros a hajam :D
 15/28 A kérdező kommentje:
:) nem azt eszem egész nap, csak ezekhez is hozzányúlok. Eszem tésztát, husit, szendvicset, ami a csövön kifér. A lényeg hogy jól érezzem magam. Mi a bajotok a zsíros hajjal? Tudjátok milyen jó ez a fejbőrnek? Vissza tud térni a fejbőr egészséges ph-ja. 1-2 napig hétvégén senkit nem zavar.
2013. jún. 2. 15:30
 16/28 anonim ***** válasza:
Kezet foghatsz nővéremmel. Ő is imád tv közben chipsezni, pattikukizni, csokizni, de ő kóla helyett sörözik! :)) Amúgy én is hétvégén szoktam pihentetni a hajam, és olyankor tök zsír! Pl most is! :)
2013. jún. 2. 15:32
 17/28 A kérdező kommentje:
:D hehe. Figyelj, legalább teljes a relaxáció. Boldog vagyok ,elégedett és kipihent.
2013. jún. 2. 15:44
 18/28 anonim ***** válasza:
Soha nem tartok ilyet, maximum fagyi napot, és az pont ma volt. Amikor megkívánok egy adag fagyit, akkor.
2013. jún. 2. 16:05
 19/28 anonim ***** válasza:
Ismerős:D én szombat este szoktam 8-11-ig:D pizsiben ülök a tévé előtt csokit,chipset vagy épp fagyit,sütit,popcornt eszek:D de nem bánom meg. És nem is vagyok dagadt.
2013. jún. 2. 16:12
 20/28 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen napom, mivel a kólát meg a chipset alapból nem szeretem, csokit meg mindennap eszem, hol többet, hol kevesebbet. Nincs bűntudatom, rendszeresen mozgok, sosem fogyókúráztam még, de nincs is rá szükségem.
2013. jún. 2. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!