Kóla illatú parfümöt szeretnék. Mit ajánlottok?
Figyelt kérdés
Esetleg ha találkoztál már hasonlóval szívesen fogadnám a tanácsod :)2011. máj. 9. 18:09
1/8 anonim válasza:
jóhogy pisiszagú nem kéne xD bár én gerjednék rá:P
3/8 anonim válasza:
Találkoztam ilyesmivel, de nem parfüm hanem spray formájában. Gyerekeknek készült és szeretik nagyon a méhek :)
4/8 anonim válasza:
Sajnos nem tudok érdemben segíteni:-(
De nem értem, hogyha valaki feltesz egy kérdést, miért kell egyből lehurrogni, meg hülyeségeket írni neki... (Nem az utolsóra értem, hanem a többire...)
5/8 anonim válasza:
Kislánykoromban, 15 éve nekem volt, vanília, meg kóla illatú is. Bon Bon Malajzia volt a márkája.
25N
7/8 anonim válasza:
Csak deospray-t találtam belőle:(
8/8 A kérdező kommentje:
Én sem értem, hogy egy értelmes kérdésnél miért kell bunkózni, de ha valaki ettől jobban érzi magát akkor én nem állok a boldogsága útjába. :D
Köszönöm viszont az értelmes válaszokat. :)
2011. máj. 10. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!